Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Δήμος Σιντικής : Α ρε δήμαρχε .......

Στην επικαιρότητα το θέμα της παραχώρησης του κτιρίου
που στεγαζόταν η λέσχη αξιωματικών Σιδηροκάστρου
 Και ο Σπύρος Τσαρτσίδης εξαπολύει τα βέλη του κατά του δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη αφού όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος του είχε προτείνει αν το κτιριο παραχωρούνταν στον δήμο ο ένας όροφος να στέγαζε το Μουσείο
"Μιχάλη Τσαρτσίδη"

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο Κ ΤΣΑΡΤΣΙΔΗΣ
Α ρε Δήμαρχε....
...δώσαμε και τα χέρια "σαν άντρες" όπως είπες!!!!
Διαβάζω στο παρακάτω άρθρο:
"...το οίκημα της πρώην Λέσχης Αξιωματικών της πόλης, που ο μητροπολίτης Μακάριος θέλει να μετατρέψει σε … Επισκοπικό Μέγαρο και Εκκλησιαστικό Μουσείο και ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης σε Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης για τα οχυρά και Πολιτιστικό Κέντρο. "
Στην αρχή της προηγούμενης θητείας του ο Φώτης Δομουχτσίδης με φώναξε στο Γραφείο του ως Δήμαρχος και μου είπε ότι σκοπεύει να πάρει την ΛΑΦ Σιδηροκάστρου και μου ζήτησε να συμφωνήσω τον κάτω όροφο να μου το δώσει για να τον κάνω Μουσείο (να μεταφερθεί το Μουσείο "Μιχάλη Τσαρτσίδη" από τον νυν χώρο του. Συμφώνησα αμέσως κι ο Δήμαρχος σηκώθηκε ενθουσιασμένος και με παρότρυνε να σφίξουμε τα χέρια μας "σαν άντρες" για την συμφωνία μας και με τίποτα δεν θα αλλάξει!!!
Αυτά για ενημέρωση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.