Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Π.Ε Σερρών : Εορταστική εκδήλωση στο διοικητήριο

Με μια κορυφαία διοργάνωση, μπροστά στο ιστορικότερο κτήριο
της πόλης, συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στις εκδηλώσεις των εορτών, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019,στις 7.00 μ.μ.
Η εορταστική εκδήλωση θα ξεκινήσει με τη φωταγώγηση του κτηρίου του Διοικητηρίου και θα συνεχισθεί με ένα εξαίρετο μουσικό πρόγραμμα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και της Τομεάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κατερίνας Περιστέρη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
  • Συναυλία με τις πιο διάσημες άριες & χριστουγεννιάτικες μελωδίες
              Συμμετέχουν οι χορωδίες:
  1. Παραδοσιακά Σύνολα Β΄ Γυμνασίου & Ευρωπαϊκή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σερρών
  2. Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «The Voices» του Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ
  3. Χορωδία  Βυζαντινής Μουσικής, «Άγιος Νικήτας ο Νέος» & Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικης Ιεράς   Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης
  4. Βυζαντινή Χορωδία «Ιωάσαφ ο Διονυσιάτης»
  • Kορύφωση της μουσικής βραδιάς με τους Έλληνες Διεθνείς Λυρικούς καλλιτέχνες ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΟΔΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΣΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ. Στο πιάνο: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΡΙΠΗΣ
Η παρουσία των σπουδαίων Λυρικών Τραγουδιστών από τη Θεσσαλονίκη, που έχουν συμμετέχει σε συναυλίες σε πολλές ευρωπαϊκές μητροπόλεις, θα δώσει ένα σύγχρονο και οικουμενικό πολιτιστικό πνεύμα στην  εκδήλωση.
Η συνύπαρξη πολλών χορωδιών και καλλιτεχνικών σχημάτων του Νομού καθώς και του  Μουσικού Σχολείου Σερρών σε συνδυασμό με αυτή των σπουδαίων Λυρικών καλλιτεχνών αναδεικνύει τον πολιτιστικό πλούτο του Νομού, την οικουμενικότητα του Πολιτισμού, την ανάγκη της συνέργιας συλλόγων και φορέων, την κοινωνικοποίηση των πολιτών και τον εθελοντισμό. 
Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και ο Τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προσκαλούν όλους τους Σερραίους  και τις Σερραίες σε αυτή τη εορταστική συνάντηση, στο αντάμωμα πολιτισμού, αισιοδοξίας και αλληλλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.