Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Σύριζα Σερρών : ¨¨Ρήξη ¨¨ ΝΕ με τον Λευτέρη Αβραμάκη ???

Είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες στην Σερραική
Συριζαίικη Ιερουσαλήμ οτι οι σχέσεις του βουλευτή του Σύριζα κ Λευτέρη Αβραμάκη με την κομματική οργάνωση δεν ήταν ποτέ και οι καλύτερες. Θυμίζουμε οτι κάπου στα τέλη του καλοκαιριού του 2015 όταν εκλέχθηκε η τότε νέα ΝΕ  ο κ Αβραμάκης αν και πρώτος επιλαχών βουλευτής δεν αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο.Ενω και στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου όταν έγιναν με λίστα υπήρχε πρόταση να τοποθετηθεί άλλος στην 2η θέση . Αυτά για την ιστορία .
Τώρα στα σημερινά, μιλώντας στην Μαρία Νάβαλη ο κ Αβραμάκης τάχθηκε κατά της υπάρχουσας κατάστασης στο γραφείο του βουλευτή να συστεγάζονται και τα γραφεία της κομματικής οργάνωσης ( κάτι που είθισται για τον Σύριζα πανελλαδικά ) .Αφού όπως είπε ο βουλευτής πρέπει να ξεφευγει από τα στενά κομματικά όρια κιαι το γραφείο του να είναι ανοιχτό στους φορείς όλου του νομύ .
Δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτό τελικά περάσει αφού είναι σίγουρο ότι οι σύντροφοι δεν πρόκειται να το δεχθούν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.