Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Oι επιχειρηματίες σπεύδουν τώρα στον Κυριάκο

Με τη λογική των παλαιών Αφεντικών που υποστήριζαν ότι είναι
πάντα με το γκουβέρνο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που όλο αυτό το διάστημα στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα, φρόντισε τώρα να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος και μάλιστα αυτοδύναμος πρωθυπουργός.
Aπό τον Ian Ford
Ο Γιαννακόπουλος μάλιστα είχε την εξυπνάδα να συναντηθεί δημόσια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προφανώς και με αφορμή τα αεροπλανικά κόλπα που κάνουν οι συριζαίοι με τις τιμές των φαρμάκων. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε κι αν άλλοι επιχειρηματίες-ιδίως όσοι στήριξαν με πάθος τον Τσίπρα-θα σπεύσουν τώρα να κάνουν το ίδιο με τον Μητσοτάκη και κυρίως εάν ο αρχηγός της ΝΔ αποδεχθεί τη χείρα φιλίας τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime από το βράδυ της Τρίτης υπήρχε η πληροφορία, η οποία δεν επιβεβαιωνόταν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Περίπου στις 12:30 το μεσημέρι αυτή ολοκληρώθηκε, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Αντικείμενο ο Βοτανικός και η στέγαση και του γηπέδου μπάσκετ σε οικόπεδο πλησίον του αντίστοιχου της Διπλής Ανάπλασης. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη φαίνεται ότι έλαβε δεσμεύσεις από τον κ. Μητσοτάκη πως στην περίπτωση που είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός θα προωθήσει το πλάνο.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη συνάντηση, έχοντας διαβεβαιώσεις από τον πολιτικό αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Επομένως απομένει το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών, αν και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας έχει τοποθετηθεί θετικά υπέρ της λύσης στέγασης του μεγάλου συλλόγου της πρωτεύουσας.
Αντικείμενο των διαβουλεύσεων αποτελεί το γήπεδο μπάσκετ, μια και ως προς το ποδόσφαιρο η Διπλή Ανάπλαση αποτελεί ξεκάθαρο νόμο του κράτους που δεν επιδέχεται καμίας αλλαγής και αμφισβήτησης.
Το θετικό όσων συμβαίνουν είναι πως ούτε ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ούτε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ούτε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης μοιάζουν διατεθειμένοι να αναλάβουν το πολιτικό κόστος να προσβληθεί το Προεδρικό Διάταγμα του 2013…

H ενημέρωση της Νέας Δημοκρατίας για τη συνάντηση

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΝΔ με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο κ. Γιαννακόπουλος του έθεσε το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, θέμα για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξή του».


 https://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.