Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Αντιµέτωποι µε νέες δίκες οι µπλοκατζήδες

Άρχισαν να φτάνουν τα πρώτα «ραβασάκια» στους
αγρότες που κινητοποιήθηκαν το προηγούµενο διάστηµα, από τις δικαστικές Αρχές, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Αλ. Τσίπρα, στους εκπροσώπους των µπλόκων, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Agrenda Μόλις τα τρακτέρ έφυγαν από τα µπλόκα και οι αγρότες γύρισαν στις καλλιέργειές τους, δουλειά έπιασαν οι κλητήρες που άρχισαν να επιδίδουν ειδοποιητήρια για δικασίµους. 
Ήδη, σχετικές κλητεύσεις έγιναν στη Λαµία, κι αν το υπουργείο ∆ικαιοσύνης, δεν παρέµβει, η επόµενη πράξη του αγροτικού αγώνα, θα παιχτεί στα δικαστήρια.
Σηµειώνεται πως ενώ τα µπλόκα ήταν σε εξέλιξη και µετά την πρώτη συνάντηση εκπροσώπων αγροτών µε τον Αλ. Τσίπρα, η εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Ε. Κουτζαµάνη τόνιζε ότι η παρακώλυση συγκοινωνιών «συνιστά αξιόποινη πράξη, που διώκεται αυτεπαγγέλτως», καλώντας τους λειτουργούς της δικαιοσύνης να παρέµβουν για τη βεβαίωση «εγκλήµατος».


agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.