Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Δήμος Σιντικης : Εθελοντικές δράσεις στο Καρυδοχώρι

 





Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδοχωρίου "Ο Άγιος Αθανάσιος", ανακοινώνει, εθελοντικές δράσεις με τις οποίες το χωριό μας, θα αποκτήσει ακόμα πιο όμορφη εικόνα.
🖌️ 1. Ξεκινάμε με εξωτερικό βάψιμο του σχολείου ως τα τέλη Αυγούστου, τα χρώματα και τα υλικά, είναι δωρεά του Τάσος Κυριακίδη και του καταστήματος του "Ο Τάσος" στη Θεσσαλονίκη.
🖌️ 2.Βάψιμο Αγροτικού ιατρείου με ορίζοντα ολοκλήρωσης ως το τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς το κτίριο έχει παραμεληθεί και δεν αποκλείεται να περιέλθει σε κατάσταση διάλυσης.
🌡️3.Εγκατάσταση μετεωρεωλογικού σταθμού, ο οποίος θα δίνει ακριβείς ενδείξεις για πιθανότητα φωτιάς, καταιγίδας, χιονόπτωσης, ενώ κάμερα που θα υπάρχει σε αυτό, θα δίνει εικόνα του χωριού μας σε ζωντανή κάλυψη σε ολόκληρο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση ενημέρωση και μια πρώτη γνωριμία του ακριτικού χωριού μας με το ευρύ κοινό.
👉Να αναφερθεί, πως όλες αυτές οι ενέργειες, είναι συνέχεια των τελευταίων τεσσάρων ετών που βρισκόμαστε στη διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδοχωρίου "Ο Άγιος Αθανάσιος", έχοντας ως τώρα συντηρήσει την παιδική χαρά την οποία βάψαμε και της οποίας αλλάξαμε την ξυλεία με αποτέλεσμα να μοιάζει ολοκαίνουργια, την ώρα που μεγαλύτερα χωριά από εμάς, στερούνται το δικαίωμα του να παίζουν τα παιδιά τους σε χώρους τέτοιου είδους.
👉 Των πάγκων και των μπάρμπεκιου στο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία.
👉Της τουαλέτες, την μια από τις δύο αίθουσες του σχολείου, όσο και τον χώρο της αποθήκης στο σχολείο, όπου αλλάξαμε και την ηλεκτρική εγκατάσταση με καινούργιου τύπου και διακόπτες ασφαλείας.
👉Συντηρήσεως της οικίας που διαθέτει η εκκλησία, την οποία ο σύλλογος μας έβαψε με εθελοντές, όπως και των κιγκλιδωμάτων του ιατρείου, με αποτέλεσμα το μικρό χωριό μας, να ξεχωρίζει με την εικόνα περιποίησης, όσο και σε ενέργειες εθελοντισμού.
Να επισημάνουμε , πως όλες αυτές οι δράσεις, έγιναν και θα γίνουν με λίγους και ικανούς, οι οποίοι στηρίζουν υλικά και ψυχικά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυδοχωρίου "Ο Άγιος Αθανάσιος", με αποτέλεσμα το χωριό μας να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις εθελοντικές του δράσεις!
Ο Τασος Κυριακιδης ,αποτελεί αρωγό της προσπάθειας με την υλική και τεχνική υποστήριξη και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα ανθρώπου που προσφέρει ανιδιοτελώς από καρδιάς στο χωριό του μέσω της επιχείρησης του "Ο Τάσος" χρώματα σιδηρικά η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.