Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Δήμος Σερρών : Ποιος θα το καθαρισει ???

 



 

 

Απάντηση καλούνται να δώσουν τόσο ο Δήμος Σερρών, όσο η Πυροσβεστική (ούτε 500μ από την βάση τους) και το Δασαρχείο για την τεράστια έκταση (περίπου 2 στρέμματα) που στοιβάζονται ξερόκλαδα, και κλωνάρια δένδρων σε ύψος μεγαλύτερο από …τρια μέτρα, δίπλα στο πάρκο των Ηρώων, πλησίον του Σιδηροδρομικού σταθμού, πίσω από τον εγκαταλειμμένο αλευρόμυλο

Η κατάσταση στον χώρο διαμορφώθηκε εδώ και χρόνια, πάντως όχι στον τελευταίο χρόνο, όμως κάποιος πρέπει να δώσει λύση, καθώς ο συνδυασμός των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών και η τεράστια συσσώρευση των ξερόκλαδων δημιουργεί θέμα που χρήσει άμεσης λύσης πριν γίνει το κακό.

Υπάρχει και ένας νόμος τελευταία που μιλά για… καθαρισμό οικοπέδων (μέχρι 15/7) και προβλέπει βαριά πρόστιμα, αλλά θα μου πείτε, θα βάλουν πρόστιμα στον… εαυτό τους;;;

 

 https://www.anexartitos.gr/







1 σχόλιο:

  1. Ποιος θα το καθαρίσει ??? οι πατριώτες! δηλαδή, όλοι όσοι κατέθεσαν στεφάνια, όσοι παρέλασαν, ολοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι, όλοι όσοι χαμογελώντας φωτογραφήθηκαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τήν΄"δωρεάν" συναυλία κι όσοι τρέχουν σέ γιορτές καλαμποκιού καί μπακάλικης πιπεριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.