Σελίδες

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Η υπενθύμιση της ημέρας : Περιμένουμε να τα δούμε κ δήμαρχε

 


 

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 η τοτε υποψήφια δήμαρχος κ Βαρβάρα Μητλιαγκα μιλά το διακύβευμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 .

Η κ Μητλιαγκα υπόσχεται οτι θα φέρει την αξιοκρατία . Λίγους μήνες μετά με την ανάληψη των καθηκόντων της  τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν να καλύψουν τις θέσεις των ειδικών συνεργατών κ.λ.π στην συντριπτική τους πλειοψηφια είναι πρώην υποψήφιοι της παράταξης της .Κάτι που είχαν κάνει και οι Σύμμαχοι και η δήμαρχος υποσχόταν οτι θα το αλλάξει .

Υποσχόταν αλλαγή νοοτροπίας διοίκησης .Εξι μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής . Η αίσθηση ειναι οτι το συνεχίζουν απο κει που σταμάτησαν οι Σύμμαχοι 

Η αναρτηση της δημάρχου

Αναμετρώνται η υπευθυνότητα με την ανευθυνότητα, η σοβαρότητα με την αλαζονεία, η αξιοπιστία με την αναξιοπιστία, η αξιοκρατία με την αναξιοκρατία, η αλήθεια με το ψέμα και στο τέλος η ΑΛΛΑΓΗ της νοοτροπίας διοίκησης.
Αυτό θέλουμε για το σπίτι μας, αυτό θέλουμε για τον Δήμο μας!!!!
Μπορούμε όλοι να πιστέψουμε, σε ένα καλύτερο αύριο, γιατί μας αξίζει!!!!

1 σχόλιο:

  1. Ότι μας αξίζει το καλύτερο αύριο, δεν το συζητάμε, αλλά δεν το βλέπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.