Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΜΓΣ Πανσερραϊκός : Σαρώνει τα μετάλλια ο Κόκκινος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων

 




Εντυπωσιακή, θριαμβευτική, εκπληκτική ήταν η εμφάνιση των Ελλήνων εκπροσώπων στους τελικούς της τρίτης μέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης Νέων – Νεανίδων, στην Κλαϊπέδα της Λιθουανίας, το Σάββατο (29/6) το βράδυ. Ο αθλητής του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Ραφαήλ Κόκκινος είναι από τους πρωταγωνιστές της Ελληνικής ομαδας αφού σαρώνει τα μετάλλια.

Οι νεαροί πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας κατέκτησαν άλλα 11 μετάλλια, παρακαλώ, από τα οποία τα 7 χρυσά, τα 2 ασημένια και τα 2 χάλκινα, ενώ κατέρριψαν και 3 παγκόσμια ρεκόρ Νέων Νεανίδων! Η Ελλάδα προηγείται πλέον, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, στον πίνακα των μεταλλίων με 25 μετάλλια μέχρι στιγμής (11 χρυσά, 9 ασημένια, 5 χάλκινα) και απομένει ακόμα μια αγωνιστική ημέρα.

Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε, για τους θριάμβους του Σαββάτου. Αναλυτικά:

  • Ο Ραφαήλ Κόκκινος, στα 50μ άπνοια Νέων, κατέκτησε κορυφή και χρυσό μετάλλιο με επίδοση 14.93.
  • 50μ Επιφάνεια Νέων: Δύο χρυσά με ταυτόχρονη άφιξη: Ο Αθανάσιος Μιχαηλίδης και ο Ραφαήλ Κόκκινος με 16.21.
  • 4Χ50μ επιφάνεια Νέων: Χρυσό μετάλλιο οι Μιχαηλίδης, Ρόκκος, Πιττής, Κόκκινος με 1:05.93, νέο παγκόσμιο ρεκόρ Νέων.

Ραφαήλ Κόκκινος:


«Είμαι απίστευτα χαρούμενος με τις επιδόσεις μου έως τώρα και μακάρι να συνεχιστούν έτσι και αύριο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για ακόμη μια φορά τους προπονητές μου, που με στηρίζουν αφάνταστα όπως επίσης και τον έφορο της ομάδας μου (Πανσερραϊκός). Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε μια τόσο τέλεια εθνική ομάδα».

 https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.