Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Σερρών: «Η Παναγία «Ξενιά» ωκεανός θείου ελέους και μητρικής παρακλήσεως»


 

 

 

Η Ιερά Μητρόπολις Σερρών και Νιγρίτης, με τιμή, σεβασμό, αλλά και χαρά πνευματική, υποδέχθηκε το σεβάσμιο και θαυματουργό αρχαιότατο εκτύπωμα της Παναγίας «Ξενιάς», από την παλαίφατη, ομώνυμη γυναικεία ιερά Μονή Αλμυρού Μαγνησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, στις 7:30 το απόγευμα, στην ανδρώα ιερά Μονή Αγ. Παρασκευής Σερρών, προς κοινό συνεορτασμό μετά της ιεράς μνήμης της Αγίας, ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παρασκευής της θαυματουργού και αθληφόρου.  

Η υποδοχή του ιερωτάτου θεομητορικού εκτυπώματος, το οποίο εκόμισε, με πολλή αγάπη στην πόλη των Σερρών, ο αιδεσιμολ. Οικονόμος π. Σταύρος Σωτηρόπουλος, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα βαθειάς συγκινήσεως και πνευματικής ανατάσεως, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, με τη συμμετοχή του ευαγούς κλήρου καθώς και πλήθους ευσεβών χριστιανών, που προσήλθαν για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.