Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Δήμος Βισαλτίας : Όταν ολιγωρούν οι αντιδήμαρχοι επεμβαίνει η δήμαρχος

 


 
 
Επιτέλους, η δήμαρχος κυρία Πλιάκου αποφάσισε να λάβει δράση, παρακάμπτοντας την αδράνεια του αρμόδιου αντιδημάρχου Αδέσποτων Ζώων και Καθημερινότητας, και να προχωρήσει σε ένα έργο ουσίας. Δύο υπάλληλοι ξεκίνησαν τις απαραίτητες εργασίες στη γέφυρα που συνδέει τη Σησαμιά με τη Βέργη, με στόχο να εξαλείψουν την επικινδυνότητα που υπήρχε. Ωστόσο, παρατηρήθηκε ότι δεν υπήρξε καμία πρόνοια για την παροχή νερού και φαγητού στους εργάτες, μια κίνηση που θα αποτελούσε ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειάς τους να φέρουν εις πέρας το έργο με θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Επιπλέον, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι οι υπεύθυνοι δεν θα επιρρίψουν αδικαιολόγητες ευθύνες στους εργάτες, αποφεύγοντας αρνητικά σχόλια από την κυρά Κατίνα σχετικά με τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της γέφυρας που είναι λυγισμένα, προφανώς από κάποιο όχημα. Θα χρειαστεί υπάλληλος με εξειδικευμένες γνώσεις για να τα επαναφέρει στη σωστή τους θέση. 
πηγη
Είναι σημαντικό οι αρχές να συνεχίσουν να δείχνουν την ίδια προσοχή και φροντίδα σε όλα τα έργα υποδομής προκειμένου να
ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών και να προωθήσουν την ανάπτυξη του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.