Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Χάνουμε τον Απόστολο πατριώτες ????

 

 



 Ένα από τα ονόματα που ακούγονται για την θέση του επίτροπου στην ΕΕ ειναι και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. Μάλιστα ο ίδιος ρίχνοντας νερό στον μύλο αυτού του σεναρίου .Ανάρτησε βίντεο στα σόσιαλ μίντια θυμιζει οτι ολα τα προηγούμενα χρονια είχε σειρά επαφών με κορυφαίους Ευρωπαίους παράγοντες. Ενώ στο τέλος του βίντεο καταθέτει και τους προβληματισμούς του για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πάντως για όσους αγωνιούν αν τελικά επιλεγεί ως επίτροπος θα φύγει από περιφερειάρχης .Μην ανησυχείτε γιατι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο . Βέβαια φύγει ή παραμείνει αδιάφορο για την ΠΕ Σερρών η οποία στα 12 χρονια της θητείας του στην περιφέρεια παραμένει αόρατη στους σχεδιασμους της παράταξης Τζιτζικώστα

3 σχόλια:

  1. Αυτό και αν είναι περίεργο. Να μην κάνεις τίποτα και να βγαίνεις και να ξαναβγαίνεις Περιφερειάρχης ελέω Νέας Δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα κάνουμε χωρίς τον μπουλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα είναι τεράστια απώλεια 🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.