Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Έκλεισε… εισιτήρια για Βρυξέλλες ο Τζιτζικώστας

 




«Κουστούμι» επιτρόπου ξεκινά να ράβει ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αυτόν θα προτείνει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το χαρτοφυλάκιο της Αγροτικής Ανάπτυξης. 

 

Πρόκειται για ένα κρίσιμο - και για τη χώρα μας - χαρτοφυλάκιο, διότι κοινό αίτημα των ευρωπαίων αγροτών είναι οι αλλαγές στην κοινή αγροτική πολιτική και ένας Έλληνας στο ευρωπαϊκό «τιμόνι» εκτιμάται ότι θα ήταν στα συν της χώρας

Η Αθήνα ήθελε τα χαρτοφυλάκια της Ενέργειας και του Ανταγωνισμού, τα οποία ομολογουμένως είναι «βαριά» και μάλλον «ασήκωτα» για την Ελλάδα.

Α.Ο. 

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Οποία κατάντια.Ενας κατά συρροήν φελλός θα πάει να λύσει τα προβλήματα της ευρωπαϊκής αγροτιάς,όντας παντελώς άσχετος.Στα αξία βήματα της αχρηστης εκφωνήτριας του ψευτοπολυτεχνειου επί χούντας του Ντιντι Αβραμόπουλου πρώην δημάρχου Αθήνας αρμόδιου για την λαθρομεταναστευση που επί ημερών του ερχόταν ορδές από επενδυτές στην χώρα μας από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη γη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.