Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Νέα Ζίχνη : Εκδηλώσεις για την 111η επέτειο απελευθέρωσης

 




Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 η 111η επέτειος της απελευθέρωσης την περιοχή της Νέας Ζίχνης, από τους Βουλγάρους, με δοξολογία στο Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων και παρέλαση των σχολείων, των πολιτιστικών συλλόγων, του Ερυθρού Σταυρού και των Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών.

Την επέτειο της απελευθέρωσης τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές της ΠΕ Σερρών κ.κ. Φωτεινή Αραμπατζή, Τάσος Χατζηβασιλείου και Κώστας Μπούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΣΕΑΝ. Σερρών κ.Μπιζεργιανίδης, ο Διοικητής του Α.Τ Νέας Ζίχνης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού κλιμακίου Νέας Ζίχνης, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Αστυνομικός διευθυντής της ΕΑ κ.Κρουσόβαλης Αλέξανδρος, ενώ το συντονισμό και την εκφώνηση των τμημάτων της παρέλασης είχε η κυρία Πασχαλία Κονακλή.

Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τα μέλη των συλλόγων, τους ένστολους και φυσικά στη Φιλαρμονική του Δήμου Νέας Ζίχνης και το το μουσικοδιδάσκαλο Σωτήρη Ξυδά, που παρελαύνοντας με καμάρι, απέδωσαν τον ύστατο φόρο τιμής στους ήρωες προγόνους μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.