Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Στο ΔΗΠΕΘΕ όλα καλά κ αντιδήμαρχε ????

 




 Στο ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ ως εκπρόσωπος της Συμμαχίας συμμετέχει η πρώην αντιδήμαρχος κ Πάνου Σωτηρία . Θέτουμε υποψιν της δυο περιπτώσεις  σχετικά με την τήρηση των πρακτικών των συνεδριάσεων του διοικητικου συμβουλίου

Ανατρέχοντας στις αναρτημένες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αποφάσεις του διοικητικου συμβουλίου . Βλέπουμε οτι 

Απόφαση 1η .Παρόντες άπαντες , όμως το πρακτικό της συνεδρίασης δεν υπογράφει ο κ Πανταζόπουλος

Απόφαση 2η .Απόντες η αντιπρόεδρος κ Κεσουλη και τα μέλη κ Τουσκα και ο κ Καρακάσης .Αν και απούσα η κ Κεσουλη φαίνεται να υπογράφει το πρακτικό της συνεδρίασης .Ενω σωστά δεν αναφέρονται η κ Τουσκα και ο κ Καρακάσης που ήταν απόντες .Θα μου πείτε λεπτομέρειες αλλά

 

 



 

4 σχόλια:

  1. Φοβερές αποκαλύψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να ακυρωθούν οι συνεδριάσεις δυστυχώς αυτό θα πάει το Δηπεθε πίσω. Αν δεν γίνει καταγγελία όλα καλά... Για το καλό του Δηπεθε παρακαλώ την κ. Πάνου να κάτσει στα αυγά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει να ακυρωθούν οι συνεδριάσεις δυστυχώς αυτό θα πάει το Δηπεθε πίσω. Αν δεν γίνει καταγγελία όλα καλά... Για το καλό του Δηπεθε παρακαλώ την κ. Πάνου να κάτσει στα αυγά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τη Μαρίκα όλα καλά; Κυρια Πάνου οφείλετε να μιλήσετε. Εκτός αν και εσείς συμφωνείτε με τις χρηματοδοτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.