Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Δήμος Βισαλτίας : Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο

 





Συνεδριάζει την Τρίτη   11   Ιουνίου    2024     και ώρα   20.00  το δημοτικο συμβούλιο Βισαλτιας  για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1o: Ανακήρυξη  του κ. Δημητρίου Χούπη ,Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας  σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Βισαλτίας».

Εισηγητής:Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ.κ.Τσέλιος Ο.  

 

ΘΕΜΑ 2o:Έγκριση 19ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας  οικονομικού έτους 2024.

Εισηγητής:Ο  Αντιδήμαρχος κ.Κουλτσιάκης Ι.  

 

ΘΕΜΑ 3ο:Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών/Βρεφονηπιακών   Σταθμών Δήμου Βισαλτίας.    

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ.Κατής Ε. 

 

ΘΕΜΑ 4: Καθορισμός καταβολής μηνιαίας  οικονομικής εισφοράς (τροφεία) για το σχολικό έτος 2024-2025 των φιλοξενούμενων νηπίων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Βισαλτίας . 

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ.Κατής Ε. 

 

ΘΕΜΑ  5ο: Καθορισμός κριτηρίων μοριοδότησης  εξέτασης αιτήσεων  εγγραφής βρεφών &νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς  των πρώην ΔΗΚΠΠΠΑ & ΚΕΔΗΒ Δήμου Βισαλτίας σχολικής χρονιάς 2024-2025.  

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ.Κατής Ε. 

 

ΘΕΜΑ 6ο:Σύσταση επιτροπής παροχής γνώμης προς το Δημοτικό  Συμβούλιο  για την καταστροφή των αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία (άρθρο 199 παρ.6 του Ν.3463/2006) για το έτος 2024 και εφεξής.  

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος  Καρανταϊδης Ε.  

 

ΘΕΜΑ 7ο:Σύσταση επιτροπής Αξιολόγησης Καταλληλότητας Οχημάτων του Δήμου Βισαλτίας για το έτος 2024 και εφεξής .    

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος  κ. Κοτσάνπαπας Χ.

 

ΘΕΜΑ 8o: Έγκριση απόδοσης ποσού στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Δήμου Βισαλτίας.

Εισηγητής: Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βισαλτίας κ.Ντόλκος Α.   

 

ΘΕΜΑ 9ο:Έγκριση επιχορήγησης  του  Πολιτιστικού Συλλόγου  με την επωνυμία :«Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής  ο Μέγας Αλέξανδρος ». 

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Κουλτσιάκης Ι.

 

ΘΕΜΑ 10ο:Έγκριση επιχορήγησης  του  Αθλητικού  Συλλόγου  με την επωνυμία :«Ορειβατικός Σύλλογος Νιγρίτας Ε.Ο.Σ.». 

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Κουλτσιάκης Ι.

 

ΘΕΜΑ 11ο:Λήψη απόφασης για τον καθορισμό αμοιβής της εταιρείας  συμβολαιογράφων με την επωνυμία : «Ιωάννης Λαϊνάς-Αικατερίνη Νατσούδη»  για την σύνταξη 1ης πρόσθετης πράξης επί του  δανειστικού συμβολαίου με το ΤΠΔ  για την πράξη :«Βελτίωση αγροτικού δρόμου που συνδέει την Τ.Κ. Μαυροθάλασσας με την Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου του Δήμου Βισαλτίας».   

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Κουλτσιάκης Ι.

 

ΘΕΜΑ 12ο:Λήψη απόφασης για τον καθορισμό αμοιβής της εταιρείας  συμβολαιογράφων με την επωνυμία : «Ιωάννης Λαϊνάς-Αικατερίνη Νατσούδη»  για την σύνταξη δανειστικού συμβολαίου με το ΤΠΔ  για την εκτέλεση του έργου :«Ωρίμανση έργων και δράσεων Δήμου Βισαλτίας ».   

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Κουλτσιάκης Ι.

 

ΘΕΜΑ 13ο:Ανάκληση της υπ΄αριθ.173/2020 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα : Έγκριση  παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ  τριών (3) αιθουσών του Δημοτικού Σχολείου Ιβήρων για  τη συνέχιση Λειτουργίας του   ΚΔΑΠ» , λόγω παύσης λειτουργίας  του ΚΔΑΠ  Ιβήρων.

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Κουλτσιάκης Ι.

 

ΘΕΜΑ  14ο:Ανάκληση της υπ΄αριθ.175/2020 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα :  Έγκριση  παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ  του  Δημοτικού Σχολείου Βέργης για  τη συνέχιση Λειτουργίας του   ΚΔΑΠ» λόγω παύσης λειτουργίας  του ΚΔΑΠ Βέργης.

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Κουλτσιάκης Ι.

 

ΘΕΜΑ 15ο: Εξέταση αίτησης του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου  Νικόκλειας περί  δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση μίας (1) αίθουσας και ενός (1) γραφείου του πρώην   Δημοτικού Σχολείου Νικόκλειας . 

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Κουλτσιάκης Ι.

 

ΘΕΜΑ 16ο: Εξέταση αίτησης του Λαογραφικού Συλλόγου Βέργης «Ο ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΝΟΣ» περί  δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση μίας (1) αίθουσας του πρώην   Δημοτικού Σχολείου Βέργης  . 

Εισηγητής: O Αντιδήμαρχος κ. Κουλτσιάκης Ι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.