Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Στις μαζώξεις είναι καλοι οι Σύμμαχοι


 

 

 Σύναξη πρώην και νυν Συμμάχων για φιλική κουβέντα , δεν  θα το σχολιάζαμε αν όσοι συμμετείχαν δεν έσπευδαν να κοινοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις σχετικές φωτογραφίες . Δεν γνωρίζουμε  αν το μενού περιελάμβανε και συζήτηση περί του μέλλοντος των Συμμάχων και τις ( μακρινές ) επερχόμενες αυτοδιοικητικες εκλογές .

Πάντως παρόμοιες μαζώξεις είχαν γίνει πολλές τον τελευταίο χρόνο της θητείας των Συμμάχων ως δημοτική αρχη . Το αν απέδωσαν φάνηκε το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου

3 σχόλια:

  1. Ρε μπαγλαμιδη εσύ που γράφεις... Εκτός από αυτοδιοικητικοι είναι και άνθρωποι ίσως και φίλοι. Τι σε πείραξε μη δεν βάλει ξανά για Δήμαρχος το Αλεκακι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μεγάλα μυαλά που θα κάνουν την πολύ μας καλυτερη. Α! Και ο χαλκιοπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δικάστε τους", κοινοποίησαν φωτογραφία! Φίλοι είναι πλέον, παρέα κάνουν και το πιο πιθανό τελικά είναι ο καθένας τους να ακολουθήσει στο μέλλον διαφορετικό δρόμο εντός ή εκτός τοπικής αυτοδιοίκησης... Άλλο λοιπόν το "συντρώγω δημοσίως" κι άλλο το "συνωμοτώ - εννοείται - κρυφίως".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.