Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : Ο αντιδήμαρχος ”Απέδωσε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”…

 


 

Ξεκίνησαν οι εργασιες ασφαλτόστρωσης στην πόλη και σε χωριά του δήμου Σερρών . Στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος έργων κ Γάτσιος τόνισε οτι το έργο αν και υλοποιείται τώρα η δημοπράτηση του έργου έγινε το 2022 .Θυμίζοντας οτι  είναι έργο της δημοτικής αρχής των Συμμάχων

5 σχόλια:

  1. Ε ΒΕΒΑΙΑ!!!!!ΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ;;;;;;ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;;ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΚΡΙΜΑ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Σάκη! Ήσουν πάντα δίκαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά τα είπε ο κύριος Γατσιος, σε αντίθεση με τον Χρυσάφη που καπελλωνε και οικειοποιουνταν τα έργα που είχε βρει απο τους προκατόχους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Γατσιο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, με αυτόν τον καύσωνα να μην λειτουργούν οι ανεμιστήρες και τα συντριβάνια στην περιοχή των βιοκλιματικων αναπλάσεων ( οδός Ν. Νικολάου κλπ). Τέσσερα χρόνια κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του Χρυσάφη δεν λειτούργησαν και από ότι φαίνεται και σε αυτήν τη δημαρχιακή θητεία της δημοτικής αρχής Μητλιαγκα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν. Απογοήτευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρήκατε εκεί στο Serresbomb τον αδύναμο κρίκο και τον ανεβάζετε. Για να χτυπήσετε την αρχηγό. Ωραίο κόλπο, ο αντιδήμαρχος δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει, η Δήμαρχος σίγουρα… (από έναν πρώην σύμμαχο που ξέρει τα κόλπα σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.