Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : Ευτυχως που τα βαλατε σε τάξη κ πρόεδρε

 


 

 

Το θέμα ήσσονος σημασίας αλλά  επειδη για παρόμοια ζητήματα οι Σύμμαχοι  είχαν δεχθεί δριμεία κριτική .Και ένας εξ αυτών που ασκούσε κριτική ήταν ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής κ Κουφοτόλης .Δεν μπορουμε να το αφήσουμε ασχολίαστο . Στις 21 Ιουνίου η δημοτική επιτροπή κλήθηκε να εγκρίνει την  δαπάνη δημοσίευσης περίληψης της απόφασης Ορισμός της ημερομηνίας από 17 έως 21 Ιουνίου 2024 για την πραγματοποίηση της ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

Δηλαδή την ημέρα που η έκθεση στην ουσία τελείωσε η δημοτική επιτροπή ενέκρινε την δαπάνη για την δημοσίευση της απόφασης σε τοπικές εφημερίδες  . Η οποία ως στόχο και σκοπό  είχε να ενημερωθούν οι δημότες για τις ημερομηνίες που θα λάμβανε χώρα η έκθεση . Άριστα στο θέμα του προγραμματισμού δεν συμφωνειτε ???

ΥΓ : Εξάλλου μπορεί η έκθεση να ήταν και ένα έκτακτο γεγονος όποτε με το δίκιο τους να τρέχουν να προλάβουν έστω και εκπρόθεσμα .Αν και ο σμπίρος μου ψιθύρισε οτι γίνεται τα τελευταία 20 χρονια 

3 σχόλια:

  1. Τέτοια ανθοέκθεση φιάσκο δεν ματαξανάγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο τσακάλια του Serresbomb. Επιτέλους ασχοληθήκατε με τον Κουφοτολη. Εδώ και δύο μέρες δεν ασχολήθηκατε με τον Κουφοτολη και δεν τον πολεμήσατε. Ανησυχησαμε.
    Τώρα πρέπει να ασχολειθειτε και να πείτε " τον καλό σας λόγο" και για την Παλαζη. Για την Παλαζη εδώ και τρεις μέρες δεν είπατε τίποτα. Δεν πρέπει να ξεχνιεστε.
    Ε ρε Κουφοτολη και Παλαζη, τι ζημιά κάνατε στο Serresbomb και στους Συμμάχους. Τους κάνατε να παραμιλανε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι εκεί είναι η αξία του Λουλουδοδίκη και της Κλο Κλο, να χαίρονται που ασχολείται μαζί τους το serresbomb τόσο ψηλά ο αξιακός τους πήχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.