Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Κοιτα να μαθαινεις : Καταγγελίες για την ¨¨ χρυσή” σκαλωσιά και τη δωρεάν μελέτη.

 




Γεμάτη ένταση, αντιπαραθέσεις και πολλά ερωτηματικά ήταν η συνεδρίαση της Δημοτική επιτροπής του Δήμου Σερρών. καυτό θέμα η εισήγηση ή αλλιώς ενημέρωση για τις εργασίες που απαιτούνται ώστε να ξανανοίξει το κολυμβητήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Χρυσανθίδης έκανε λόγω για ολιγωρία ή πιο συγκεκριμένα για καθυστέρηση της Δημοτικής αρχής , μιλώντας με έγγραφα. Το βασικότερο για τον ίδιο είναι, πως σε όλα τα έγγραφα που υπάρχουν , δεν εμφανίζεται πουθενά η έγκριση της πολεοδομίας. Στην δε μελέτη που παρουσιάστηκε στο σώμα δεν υπάρχει καν ημερομηνία.

Η δήμαρχος απάντησε πως δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση, και το μόνο που θέλανε είναι να μην γίνει καμία επιφανειακή αποκατάσταση , αλλά να γίνει σωστή δουλειά και να μην ξανά κινδυνέψει καμιά ανθρώπινη ζωή.

Συνεχίζοντας ο Βασίλης Χρυσανθίδης αναρωτήθηκε πως προέκυψε η τεχνική εταιρεία που συνεργάζεται με το Δήμο για το γήπεδο του Πανσερραϊκού, να είναι και αυτή αυτή που έκανε «δωρεάν» την τεχνική μελέτη την οποία αντέγραψε, σύμφωνα πάντα με τον κύριο Χρυσανθίδη, η τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Η μελέτη αυτή από την εταιρεία έγινε δωρεάν; Και εάν ναι γιατί; Θα πάρει και τις εργασίες στο κολυμβητήριο με απευθείας ανάθεση ή διαπραγμάτευση;   Η Δήμαρχος αμφισβήτησε το γεγονός της παρουσίας μηχανικών της τεχνικής εταιρείας στο κολυμβητήριο , χωρίς όμως να μπορεί να το υποστηρίξει ,ειδικά οταν ο Δημοτικός Σύμβουλος της Απάντησε πως υπάρχουν φωτογραφίες και μάρτυρες.  Απευθυνόμενη τέλος η Βαρβάρα Μητλιάγκα στον κύριο Χρυσανθίδη , του είπε,  πως παντού βλέπει φαντάσματα και πως δεν συμβαίνει κάτι μεμπτό με την δωρεάν μελέτη και την “χρυση” σκαλωσιά που θα κοστίζει 50.000 ευρώ.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση

2 σχόλια:

  1. Αυτό θα πει ΘΡΑΣΟΣ!
    Ο Χρυσανθιδης που παρέδωσε στην δημοτική αρχή Μητλιαγκα κλειστό το παλιό κολυμβητήριο και έχασε χρηματοδότηση 2 εκ. ευρώ για το παλιό Κολυμβητήριο που είχε εγκριθεί επί Αγγελίδη, ο Χρυσανθιδης ( εννοείται με τον Χρυσάφη) που παρέδωσαν στην δημοτική αρχή Μητλιαγκα κλειστό το δημοτικό γήπεδο, ο άνθρωπος αυτός με απύθμενο θράσος για τα θέματα αυτά κουνα το δάχτυλο στην δημοτική αρχή Μητλιαγκα. Και όχι μόνον κουνα το δάχτυλο, αλλά κάνει ότι μπορεί για να δημιουργήσει εμπόδια και να μην καταφέρει η δημοτική αρχή να ανοίξει και να λειτουργήσει το παλιό κολυμβητήριο και το δημοτικό γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέκο ξύπνα,με αυτόν επικεφαλής δεν θα σε ψηφίσουν την επόμενη φορά ούτε οι συγγενείς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.