Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΤΟ ερώτημα της ημέρας : Θα το φτιάξετε κ αντιδήμαρχε ????

 




Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο διακεκριμένος Σερραίος εικαστικός Βασίλης Βαφειάδης εκφράζει με ήπιο και “φιλικό” τρόπο , όπως ο ίδιος λέει, την δικαιολογημένη αγανάκτησή του για την καθυστέρηση του προβλήματος ψύξης – θέρμανσης στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Πινακοθήκη Κωνσταντίνου Ξενάκη.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει:
….με τους φίλους κάποιες φορές πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί!!!…Μιλώ για το σύστημα ψύξης-θέρμανσης στο Μουσείο Ξενάκη. Μετά από δύο χειμώνες χωρίς θέρμανση και ήδη δεύτερο καλοκαίρι χωρίς ψύξη, μου είναι αδύνατο να κατανοήσω την μεγάλη καθυστέρηση επίλυσης του προβλήματος!!!….Δεν θα αναφερθώ στα αυτονόητα προβλήματα που δημιουργούνται από το γεγονός αυτό και που είναι πολλά!…..Η κοινή λογική, όταν ένα σύστημα δε λειτουργεί, λέει ότι στέλνουμε ένα ειδικό να κάνει διάγνωση, να προτείνει θεραπεία και να υπολογίσει το κόστος της.
Ακολούθως, ο έχων την ευθύνη, εξασφαλίζει το ποσό που απαιτείται και αναθέτει στον ίδιο η άλλο ειδικό τη θεραπεία!!!….. .Όλα αυτά δε χρειάζονται ενάμιση χρόνο βαβούρα και σύγχυση!!…..αυτό λέει η κοινή λογική η μήπως δεν κατέχω τις, πιθανόν άγνωστες σε μένα, ιδιαιτερότητες του προβλήματος;…..φιλικά…

 https://www.serrespost.gr/

 

3 σχόλια:

  1. Μαζί ας φτιάξουν και το κλιματιστικό στα Αστέρια.Αλλα πού ντροπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το φυλάξαι τ'αγαθά, χαλεπώτερον του κτήσασθαι, "Δημοσθένης" ακόμα είναι επίκαιρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιδήμαρχος Παλάζη η υπευθυνη του μουσείου.
    Αυτό που λέμε ‘’ πίσω δουλειά και σε εφαγα’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.