Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : ¨¨ Ξέχασαν ¨¨ τις εφορευτικές επιτροπές

 



 

Απροετοίμαστη η δημοτική αρχη του δήμου Σερρών για τις χθεσινές ευρωεκλογές , σύμφωνα με την δικηγόρο Ιωάννα Μπάτζιου που ήταν δικαστική αντιπρόσωπος σε ένα από τα εκλογικά τμήματα του δήμου Σερρών :

Διαβάστε τι έγραψε η κ Μπάτζιου

Μια επισήμανση προς αυτούς που επιμελήθηκαν της εκλογικής διαδικασίας στον Δήμο Σερρών ...
Εχθές συνάδελφοι της  Βαρβάρα Μητλιάγκα Δήμαρχος Σερρών διενεργήσαμε εκλογές για πάνω από 12 ώρες σε συνθήκες ακραίου καύσωνα , σε σχολεία χωρίς κλιματισμό.
Ο Δήμος Σερρών ΟΦΕΙΛΕ, κατ' ελάχιστον, να εξασφαλίσει λίγα μπουκάλια κρύο νερό για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.
Δεν είναι ζήτημα κόστους , είναι ζήτημα πρωτίστως ενσυναίσθησης, αλλά και συναδελφικής αλληλεγγύης!
Εκτός εάν η ανάληψη της εξουσίας είναι αρκετή για να ξεχάσει κάποιος την δύσκολη καθημερινότητα, που ο ίδιος βίωνε, πριν την ανάληψή της.

6 σχόλια:

  1. "είναι ζήτημα πρωτίστως ενσυναίσθησης, αλλά και συναδελφικής αλληλεγγύης!", δηλαδή αν εκλεγεί ποτέ δήμαρχος ο κρεοπώλης κ. Φαρμάκης, πότε και πώς θα δείξει συναδελφική αλληεγγύη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος διεξάγει τις εκλογές και όχι το κράτος;
    Πόσα χρήματα παίρνει κάθε δικαστικός- δικηγόρος για να είναι στις εκλογές;
    Τον είπε κάποιος ότι θα τον δώσει μεροκάματο και
    All-inclusive παροχές;
    Υπάρχει το υπουργείο Εσωτερικών που έπρεπε να μεριμνήσει.
    Αντιπολιτευτικές κορώνες από την δικηγόρο γιατί δεν την προσέλαβαν στον Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία Μπάτζιου τώρα θυμήθηκε να διαμαρτυρηθεί. Τα 1000€ που παιπρνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν φτάνουν για νερό φαίνεται…. Επίσης δεν θυμάμαι να διαμαρτυρήθηκε για κάτι ανάλογο στις 2 εκλογικές αναμετρήσεις του Ιουνίου. Αλλά ξέχασα, τότε είχαμε Χρυσάφη οπότε όλα καλά. Δεν διψούσαν ούτε ζεσταινόντουσαν τότε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά ρε συ, αυτο είναι το θέμα? Δηλαδή αν στραβοκατ..σε ο Χρυσάφης πρέπει και η Μητλιάγκα? τι φάση?

      Διαγραφή
  4. οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παίρνουν 1000 ευρώ!!! Τέτοιο λαϊκισμό ούτε ο συγχωρεμένος δεν θα ανεχόταν σύντροφοι του ορθόδοξου. Αλήθεια τα τρολλ της Δημάρχου πως πληρώνονται? και πως αναλαμβάνουν καθήκοντα, με απευθείας ανάθεση όπως πλέον οι νομικοί σύμβουλοι-σύντροφοι-συγγενείς-υποψήφιοι ημέτεροι ή με διαγωνισμό? Πλάκα έχετε αλήθεια και ο κόσμος καταλαβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ούτε η Μπάρμπαρα όταν ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος αγόρασε το νερό της ούτε κέρασε την εφορευτική επιτροπή, όπως λέει...μη λέμε ό, τι θέμε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.