Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : ¨¨ Φρέναρ娨 ... ο Κεΐσογλου ... ¨¨ επιτάχυν娨¨ ο Μιχτσόγλου

 




 

 Ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές των πρώτων συνεδριάσεων του δημοτικου συμβουλίου Σερρών ήταν ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κεισογλου ο οποίος πρωταγωνίστησε σε αρκετά λεκτικά επειδοδια με τον πρώην δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη , αλλα και με δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. Σύντομα ο κ Κεισογλου αντιλαμβανόμενος οτι αυτή η συμπεριφορά του δεν κάνει καλό στην δημόσια εικόνα του φρέναρε .Και αν ο κ Κεισογλου έχει φρενάρει ένας που δειχνει να επιταχύνει ειναι ο αντιδήμαρχος Μιχτσογλου .Ο οποιος στις τελευταιες συνεδριάσεις παρεμβαίνει ( όταν θεωρεί οτι αυτά που λενε οι ομιλητές δεν ειναι σωστά ) διακόπτοντας και κάνοντας λεκτικές επιθέσεις με τελευταία αυτή στην κ Πάνου .

Εμεις θα δώσουμε δικιο και στους δύο αντιδημάρχους γιατι αν θυμάστε προεκλογικα οι ΕΝΤΟΣ υποσχόταν να προσεξουν τον δήμο οπως το σπιτι τους. Ε...αν είσαι στο σπίτι σου  κάποιες φορες θα πεις και μια κουβέντα παραπάνω

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ......,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αν είσαι και ορεσίβιος, μπορείς να πεις και δυο κουβέντες παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βαρβάρα έχει περίσεμμα σε αυτή τη θέση, άντρες και γυναίκες, rotation κανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.