Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Δήμος Βισαλτιας : Ανακήρυξη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δ. Χουπη σε επίτιμο δημοτη

 


 

 

 

To, Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, ο Δήμος Βισαλτίας είχε την τιμή να ανακηρύξει τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, ως επίτιμο δημότη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου της Νιγρίτας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, στρατιωτικών αρχών και πολιτών.


arxigos_geetha_dimos_visaltias_2.jpg
arxigos_geetha_dimos_visaltias_3.jpg

 

Το έργο και η προσφορά του Στρατηγού Χούπη

arxigos_geetha_dimos_visaltias_5.jpg

Ο Στρατηγός Χούπης, ο οποίος κατάγεται από τα Νέα Κερδύλλια - Σερρών, έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, με σημαντικές επιτυχίες και βραβεύσεις. Η προσφορά του στη διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας της χώρας είναι ανεκτίμητη. Η συμβολή του στην ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της Ελλάδας και στην προώθηση της διεθνούς συνεργασίας είναι αναγνωρισμένη τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Απόφαση του Δήμου Βισαλτίας

arxigos_geetha_dimos_visaltias_4.jpg

Ο Δήμος Βισαλτίας, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά του Στρατηγού Χούπη, αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξή του ως επίτιμου δημότη. Η απόφαση αυτή αντικατοπτρίζει την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας προς το πρόσωπό του, καθώς και την αναγνώριση της αφοσίωσής του στην πατρίδα.

Η Τελετή Ανακήρυξης

Η τελετή ανακήρυξης ήταν λαμπρή και γεμάτη συγκίνηση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Βάνα Πλιάκου, βράβευσε τον Στρατηγό Χούπη, εξάροντας την προσωπικότητά του και το έργο του. Ο Στρατηγός, από την πλευρά του, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο για την τιμή, εκφράζοντας την εκτίμησή του για την αναγνώριση της προσφοράς του.

arxigos_geetha_dimos_visaltias.jpg_1.jpg

  https://www.eproodos.gr

2 σχόλια:

  1. Συνήθως τέτοιες επισκέψεις επιφέρουν και ανταποδοτικά για το δήμο και κάτι. Εμείς πήραμε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.