Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Φωτιά στα τόπια του ΠΑΣΟΚ

 



 

Φωτιά στα τόπια του ΠΑΣΟΚ λίγα 24ωρα μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, έβαλε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανοίγοντας θέμα ηγεσίας Ανδρουλάκη.

Είναι προφανές ότι το παιχνίδι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ έχει ανοίξει και οι επίδοξοι διάδοχοι - που εκτιμήσεις τους θέλουν να είναι ακόμη και δέκα - παίρνουν θέση.

Πλην του Οδυσσσέα Κωνσταντινόπουλου - που δεν έχει ηγετικές φιλοδοξίες - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το σκέφτονται ή τους πιέζουν να κατέβουν οι: Παύλος Γερουλάνος, Μιχάλης Κατρίνης, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιλένα Αποστολάκη, Παύλος Χρηστίδης, Χάρης Δούκας.Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση ξεκίνησε και είναι άδηλο αν θα επισπευσθεί καθώς όλα έχουν να κάνουν με τους εσωκομματικούς συσχετισμούς, οι οποίοι -προς ώρας τουλάχιστον - είναι υπέρ Ανδρουλάκη.
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.