Σελίδες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Πανσερραϊκός : 8οι οι παίδες στο Final-8

 




Στην όγδοη θέση του Final-8 στο 51ο Πανελλήνιο Παίδων τερμάτισε ο Πανσερραϊκός μετά την ήττα με 67-62 απο την Ιτεα, στο τελευταίο παιχνίδι του στο τουρνουά για τις θέσεις 7-8.

Η σερραϊκή ομάδα κρατά ως θετικό την 1η συμμετοχή σε τελικούς και ότι έφτασε κοντά στη νικη στο παιχνίδι των ομίλων με το Ηράκλειο. (έχασε στην παράταση). Τα λιονταράκια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και με την κατάλληλη υποστήριξη, μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους στο μπάσκετ και να εξελιχθουν αγωνιστικά. Φανταζόμαστε πως η διοίκηση του τμηματος μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, θα έχει τα πλάνα να αξιοποιήσει το ταλέντο τους.

 

Το παιχνίδι με την Ιτέα

Η Ιτέα πήρε προβάδισμα από τη αρχή του αγώνα και έφθασε σε διψήφιο νούμερο (18-7) με τον Κουτρολίκο, 5΄30΄΄ πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Ο Πανσερραϊκός μείωσε σε 24-19, με βολή του Κηρύκου, λίγο πριν το τέλος του δεκαλέπτου και σε 31-28 στο μέσο του δεύτερου με σουτ του Γρούνη.

Η συνέχεια άνηκε στην Ιτέα που ξέφυγε με 48-31, κάνοντας σερί 17-3 και κράτησε τη διψήφια διαφορά μέχρι την της τέταρτης περιόδου όταν οι Σερραίοι μείωσαν και πάλι στους τρεις (56-53) ύστερα από τρίποντο του Καλογραιάκη. Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που της έδωσε τη νίκη και την σημαντική διάκριση για το σύλλογο.

Διαιτητές: Καννής, Σκρίνος, Αλεξόπουλος
Δεκάλεπτα: 19-27, 31-42, 47-54, 62-67
Πανσερραϊκός (Σαμαράς-Κηρύκος-Σπανός): Αρχοντίδης Χ., Γκαβανόζης 15(2), Γρούνης 17(2), Καλογραιάκης 16(2), Κηρύκος 6, Παπαδόπουλος, Αρχοντίδης Ι. 6, Κλώνης 2.
Ιτέα (Μωραϊτης-Ντινόπουλος): Παναγιωτόπουλος 8(1), Παρασκευόπουλος, Ζαχαρόπουλος 12(1), Ντινόπουλος 12(4), Μωραϊτης 1, Ρεπούσης, Οικονόμου, Λεοντόπουλος , Μπαρμπαγιάννης 2, Κουτρολίκος 10(1), Πετσινός 22(2).
*Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Παναγιώτης Σταυρακάρας, απένειμε τα αναμνηστικά συμμετοχής στις δύο ομάδες.

 

 https://www.serrespost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.