Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Σέρρες : Η επιλαχούσα Ευρωβουλευτής … έστησε Λατινοπούλου και 50 δικαστικούς υπαλλήλους


 

 

 Αγριο στήσιμο, “έφαγαν” 50 δικαστικοί υπάλληλοι, 3 δικαστές και η εκλεγείσα Ευρωβουλευτής Λατινοπούλου μαζί με 25 περίπου άνθρώπους της, που προσήλθαν στα Δικαστήρια  Σερρών, για να συμμετάσχουν στην επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των Ευρωεκλογών σε όλο το νομό

 Σερρών.

Την επανακαταμέτρηση ζήτησε η επιλαχούσα (3η) του ευρωψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης, με αίτημά της στο Εκλογοδικείο Σερρών, υποστηρίζοντας ακυρότητα των ψηφοδελτίων του συνδυασμού της Λατινοπούλου.

 

Το Εκλογοδικείο Σερρών, όπως είθισται, ενημέρωσε και την κυρία Λατινοπούλου, ζητώντας από τους δύο “αντίδικους” να συγκροτήσουν συνεργεία των 25 τουλάχιστον ατόμων και να έρθουν στα Δικαστήρια Σερρών την Πέμπτη 27/6 το μεσημέρι, όπου μαζί με 50 δικαστικούς υπαλλήλους και 3 Δικαστές, μετά το πέρας της εργασίας τους, θα άνοιγαν όλους τους εκλογικούς σάκους και θα έκαναν επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των δύο συνδυασμών (Ελληνική Λύση & Λατινοπούλου).

Στο ραντεβου προσήλθαν τόσο οι 53 Δικαστικοι υπάλληλοι, όσο και η κυρία Λατινοπούλου με 25 άτομα, που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη. Ομως η ώρα περνούσε και δεν φαινόταν κανείς από την Ελληνική Λύση. Μετά από αρκετή ώρα, τηλεφώνησαν στην επιλαχούσα ευρωβουλευτή, για να εισπράξουν την… απάντηση ότι δεν βρήκε 25 άτομα για την συγκρότηση συνεργείου και ότι δεν θα έρθει στο… ραντεβού!!!

Αφήνοντας σύξυλους, τόσο τους Δικαστικούς υπαλλήλους, όσο και την Ευρωβουλευτη κυρία Λατινοπούλου που …”κουβαλήθηκαν” στις   Σέρρες … χωρίς λόγο, όπως …αποδείχθηκε!!!

 

 https://www.anexartitos.gr/

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν έψαξαν τον Μπούμπα, που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης στο Νομό Σερρών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να πληρώσει όλα τα έξοδα, η ίδια, ο αρχηγός της, για την άσκοπη χρήση της Δικαιοσύνης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.