Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Το κοινοβουλευτικό «Final four» ενόψει ευρωεκλογών

 




Ποιος θα «καρφώσει»; Πώς θα βγουν τα «μαν του μαν»; Τα «τρικ» θα λειτουργήσουν; Αλλαγές σε όλα τα «σκριν»; Ποσό δυναμικά θα είναι τα «hedge out»; Ποιος θα πάρει τις καταστάσεις «isolation» που θα διαμορφωθούν την ώρα της αντιπαράθεσης;

Οι απαντήσεις επί του κοινοβουλευτικού τερέν την Παρασκευή 24 Μαΐου, καθώς για τότε ορίστηκε η διεξαγωγή στη Βουλή της προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης, που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια.

  Την ίδια ημέρα, όπως γνωρίζουν οι συνεπείς αναγνώστες του iEidiseis, που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Βερολίνο, στους δυο ημιτελικούς του Final Four της Euroleague. Εκεί που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα επιδιώξουν να κατακτήσουν τα σκήπτρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η μονομαχία των πολιτικών αρχηγών αναμένεται σκληρή και εφ’ όλης της ύλης καθώς, ουσιαστικά, πρόκειται για ένα άτυπο «debate» που θα διεξαχθεί λίγο πριν τις ευρωκάλπες.

Μετράτε «καλάθια», «τρίποντα» και «βολές»…

Χ. 

 https://www.ieidiseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.