Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Ποιος απο τους Συμμαχους θα μας λύσει την απορια

 


 

 Κατεπείγουσα Μεικτή Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Πέμπτη 9 Μαΐου για τη συζήτηση του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης:

 Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 8.710,00€ με ΦΠΑ, για την παροχή υπηρεσιών-προμήθεια υλικών για την διοργάνωση τεσσάρων αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών.

 Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της καταληκτικής ημερομηνίας των εκδηλώσεων 11/05/2024!!!

Μπορεί κάποιος από τους τρεις δημοτικούς συμβουλους της Συμμαχίας που ειναι μέλη της δημοτικης επιτροπής μας εξηγήσει
Η Συνεδρίαση έγινε στις 9 Μαΐου, η πρόσκληση ( για τον ή τους ανάδοχους του έργου )  έπρεπε να μείνει στον αέρα 5 ημέρες, όμως η εκδήλωση έγινε στις 11 Μαΐου και ακόμη και σήμερα δεν αναρτήθηκε στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» .


5 σχόλια:

  1. Απόφαση για την επιλογή και τον ορισμό του Αναδόχου της εκδήλωσης δεν υπάρχει ακόμη και όταν θα υπάρξει αυτός θα πληρωθεί για μια εκδήλωση που έγινε και την υλοποίησε ποιος; χωρίς απόφαση; Ποιος θα υπογράψει το ένταλμα; στην «Αποκεντρωμένη» όλα καλά; Υ.Γ Με τις δαπάνες για τη "γιορτή της μητέρας" όλα καλά; Λουλουδούπολη και ΕΝΤΟΣ για τη Eurovision είστε, για διεθνή καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους κωδικούς για τις αναστήσεις στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», τους κατέχει ακόμη η «Συμμαχία»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κάποιον δικό μας το δώσαμε. Ύπάρχει πρόβλημα; Όλα πρέπει να τα ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι θα πάει η πενταετία θα ξεπληρώσουν τις χάρες που τους έκαναν οι πρώην εντός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Δημοτική Επιτροπή λειτουργεί χειρότερα από ποτέ. Συνεχίζετε να επιμένετε σχετικά με τις νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται, ακόμα και για τις τυπικές. Υπάρχουν πολλοί αφελείς στη νέα διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.