Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Δήμος Σερρών : Μεταφέρεται η λαικη στο στρατόπεδο Παπαλουκα ???


 

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγροτικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Δημήτρης Μιχτσόγλου επισημαίνει τον σημαντικό αριθμό μείωσης των αδειών στη λαϊκή αγορά των Σερρών. Από τις 600 θέσεις αυτή τη στιγμή οι μισές είναι κενές. Μόνο στο Α΄εξάμηνο του 2024 παρέδωσαν 50 άδειες οι επαγγελματίες του χώρου. Η εικόνα της υπαίθριας αγοράς αλλάζει και μάλιστα ανησυχητικά.

Το δυσάρεστο είναι  πως κάποιοι από τους υπάρχοντες βγαίνουν στη λαϊκή αγορά χωρίς άδεια. Γεγονός που προκαλεί εύλογα τις αντιδράσεις των υπολοίπων.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχτσόγλου υπάρχουν σκέψεις ο χώρος όπου διεξάγεται η λαϊκή αγορά να αλλάξει και να μεταφερθεί στο στρατόπεδο Παπαλουκά. Ήδη οι συζητήσεις ξεκίνησαν για το πως μπορεί ο συγκεκριμένος χώρος να διαμορφωθεί κατάλληλα , με πάγκους, σκέπαστρα,  περίφραξη και security.  Εναλλακτικά υπάρχει και δεύτερο πλάνο. Να μικρύνει σε έκταση ο υπάρχον χώρος με τρεις εισόδους. Μέχρι τέλος της χρονιάς θα έχουμε εξελίξεις. 

Παράλληλα επισημαίνει και το ζήτημα της καθαριότητας καθώς όπως αναφέρει κάθε Τρίτη μετά την λήξη της λαϊκής η κατάσταση είναι απογοητευτική από τα σκουπίδια.


 https://epiloges.tv/

7 σχόλια:

  1. "ο υπάρχον χώρος", φανερώνει την γενική ανεπάρκειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην κάνεις τον έξυπνο και στα έχω ξαναπεί...
      ( Να μικρύνει σε έκταση ο υπάρχον χώρος με τρεις εισόδους. Μέχρι τέλος της χρονιάς θα έχουμε εξελίξεις.)
      Το ανωτέρω είναι αντιγραφή από το ΕΠΙΛΟΓΕΣ και την διόρθωση στον Ελιόγλου...
      https://epiloges.tv/serres-d-mikhtsogloy-gia-laikh-ayto-to-mpakhalo-den-paei-allo-pithanh-metaphora-ths-sto-stratopedo-video/

      Διαγραφή
  2. Ο κύριος Μιχτσογλου, μήπως γνωρίζει κάτι, σχετικά με το όραμα του πολιτιστικού πάρκου στο στρατόπεδο Παπαλουκά; Μήπως το όραμα του πολιτιστικού πάρκου μετατράπηκε σε όραμα πάρκου λαϊκής αγοράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Καιρός ΗΤΑΝ .. !!! εδω καί ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ..κι όχι να κάθεστε προσοχή στόν κάθε τυχάρπαστο αρπάχτρα καφετζή, καί νά ηρεμήσει η Πόλη. Συννενοηθείτε καί μέ τό ΚΤΕΑΛ γιά τακτικα δρομολόγια από τό πρωϊ μέχρι τό μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λαϊκή αγορά δεν μπορεί να μεταφερθεί στο στρατόπεδο Παπαλουκά. Οι χρήσεις γης στο στρατόπεδο Παπαλουκά έχουν οριστεί με ΚΥΑ και επιπλέον δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση λαϊκής αγοράς μέσα σε πάρκο. Ας τολμήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα έπρεπε να είχε μεταφερθεί χθες,μόνο προβλήματα δημιουργεί η λαϊκή μέσα στη πόλη, αλλά όλοι φοβούνται το πολιτικό κόστος των ιδιοκτητών εστίασης ( καφέ, σουβλάκι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι χρήσεις γης στο στρατόπεδο Παπαλουκά έχουν οριστεί με ΚΥΑ καί ποιά είναι αυτή η εφήμερη κυρία ΚΥΑ (κοινή υπουργική απόφαση) Μόνον η απόφαση (τού) τής ΔΗΜΑΡΧΟΥ έχει ΙΣΧΥ και οχι η τής ΚΥΑ, αγαπητέ Ανώνυμος6 Ιουλίου 2024 στις 10:28 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.