Σελίδες

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Έχουμε ένα απο τα καλύτερα επαρχιακά νοσοκομεία

 


 

 Ως ενα απο τα καλύτερα επαρχιακά νοσοκομεία χαρακτήρισε το νοσοκομείο Σερρών ο υφυπουργός υγείας κ Βαρτζοπουλος που βρέθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου στις Σερρες. Ο υφυπουργός τόνισε οτι το νοσοκομείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες έχει καλές υποδομές οι οποίες μάλιστα αναβαθμίζονται συνεχώς . Στην παρατήρηση της δημοσιογράφου οτι υπάρχουν προβλήματα υποστελεχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό . Ο κ Βαρτζοπουλος εντόπισε το πρόβλημα στο οτι το ΕΣΥ δεν ειναι ελκυστικό για τους επαγγελματιες υγείας ( χαμηλούς μισθούς ) και για αυτο αν και γίνονται προκηρύξεις γαι πρόσληψη ιατρών και νοσηλευτων δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Καλές οι υποδομές και τα μηχανήματα κ υπουργε. Αλλά διάγνωση , νοσηλεία και θεραπεία κανουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές .Και αν δεν υπάρχουν ( όπως δεν υπάρχουν στο νοσοκομειο Σερρών  ) τοτε υπάρχει προβλημα

2 σχόλια:

  1. Δεν το κουνάμε από τις Σέρρες, να πάμε που; Να πεθάνουμε σαν τα σκυλιά στο δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άλλο με τον Τοτό το γνωρίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.