Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Η απορια της ημέρας : Έργο αποκατάστασης ή κακοτεχνίας ???

 




Αυτό δεν είναι αποκατάσταση , είναι έργο κακοτεχνίας .. 
Συνεργάτες τις σελίδας των " Νέων του Δήμου Ηράκλειας" επισκέφτηκαν σήμερα την Ηράκλεια . Μετά από την εικόνα που αντικρίσανε στους δρόμους της ,ένιωσαν την ανάγκη και μέσω της σελίδας μας θέλουν να "επιβραβεύσουν " τους εξής :
Πρώην δημοτική αρχή
Νυν δημοτική αρχή
και να πουν "συγχαρητήρια" στον εργολάβο του έργου και στον επιβλέποντα αυτού διότι όπως μας ανέφεραν " αυτά δεν είναι μπαλώματα ,είναι έργα (κακής) τέχνης " ...Σαν δεν ντρεπόσαστε έχουμε να πούμε όλοι εμείς ,σε όσους μας κοροϊδεύουν,ειδικά όταν ένα έχει στοιχήσει εκατομμύρια ευρώ.
 
Υ.Γ Θα περιμέναμε από την νέα δημοτική αρχή να βγει δημόσια και να ενημερώσει τους δημότες για το χρονοδιαγράμματα και τις ρήτρες που έχει το έργο κι αν έχουν τηρηθεί από την πλευρά του εργολάβου . Η άτυπη ενημέρωση μέσω παραγόντων του δήμου ,του τύπου " Ο δήμαρχος πιέζει και μιλά καθημερινά με τον εργολάβο " κρίνεται ανάξιο σχολιασμού . Ο δήμος αν δεν έχει να κρύψει τίποτα ,βγαίνει και ενημερώνει επίσημα και δημόσια .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.