Σάββατο 18 Μαΐου 2024

𝝞𝝟𝝖𝝦𝝤𝝞 𝝨𝝚𝝦𝝦𝝮𝝢 : Συγχαρητήρια στους εφήβους της ΑΕΣ

 




Ο 𝝘.𝝨. 𝝞𝝟𝝖𝝦𝝤𝝞 𝝨𝝚𝝦𝝦𝝮𝝢 συγχαίρει τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες του συλλόγου της 𝝖.𝝚. 𝝨𝝚𝝦𝝦𝝮𝝢, για την μεγάλη επιτυχία της εφηβικής ομάδας να καταταχθεί στην 6η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2023-24!
Άλλωστε οι Ίκαροι (έχοντας στο ενεργητικό τους τις περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές επαρχιακής ομάδας στο εν λόγω Πρωτάθλημα, με κορυφαία την κατάληψη της 1ης θέσης το 1991), γνωρίζουν πολύ καλά την δυσκολία αυτού του επιτεύγματος και την τεράστια σημασία που έχει για την άνοδο του Σερραϊκού μπάσκετ που τόσο ανάγκη έχει ο αθλητισμός της πόλης μας.
► Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα Παίδων του Πανσερραϊκού, ώστε να μπορέσει και αυτή με την σειρά της να προκριθεί στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Παίδων Ελλάδος και να πετύχει την καλύτερη δυνατή διάκριση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.