Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Νοσοκομείο Σερρών : Κάθε χρόνο και πιο υποβαθμισμένη η περιφορά του επιταφίου

 


 

 Τελέσθηκε  το μεσημέρι της Μεγάλης  Παρασκευής η Ακολουθία του Επιταφίου (Εγκώμια), στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης  στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Ήταν εκεί οι βουλευτές Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Χατζηβασιλείου και Θεόφιλος Λεονταρίδης, η δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Φαρμάκης

η πρόεδρος του Δ.Σ Χρυσούλα Δρίγκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νάσος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Χατζηγαβριήλ , Χρυσάνθη Παλάζη, Χρυσούλα Καρασουλτάνη και  Νικόλαος Φρυδάς.

Όπως μας μετέφερε αξιόπιστη και αντικειμενική πηγή, κάθε χρόνο η περιφορά του επιταφίου υποβαθμίζεται. Μέχρι πριν δυο χρόνο την περιφορά συνόδευε η μπάντα του Ροδολίβους, ενώ φέτος το πένθιμο εμβατήριο κάλυψε μικροφωνική εγκατάσταση που ήταν εγκατεστημένη σε Ι.Χ αυτοκίνητο.

https://sertharros.gr 


1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.