Σελίδες

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Ο δήμαρχος καβάλησε το καλάμι

 





 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

 Στο ερώτημα αν η εξουσία αλλάζει τον χαρακτήρα του ανθρώπου ή ειναι η αιτία να αποκαλυφθεί αυτό που χρονια κατάφερνε να κρύψει  ,προσπαθεί να απαντήσει το νεο παραμύθι του σμπίρου από την Μυθική Λιμνουπολη .

Σε δήμο της μυθικής χώρας με το που ανέλαβαν οι νέοι δημοτικοί άρχοντες .Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής έχουν μείνει έκπληκτοι με την συμπεριφορά του δημάρχου .  Αναζητούν να βρουν που βρίσκεται ο άνθρωπος που προ των εκλογών στόμα είχε και μιλιά δεν είχε . Πλέον για όλα τα θέματα μόνο η δική του άποψη ειναι και η σωστή .Όποιος τολμήσει να διαφωνήσει εισπράττει την απάντηση οτι αυτός ειναι ο δήμαρχος και αυτός θα αποφασίζει .

Στο θέμα των αρμοδιοτήτων κάποιοι αντιδήμαρχοι με το καλημέρα έγιναν γλάστρες αφού το μονο που κάνουν ειναι   να υλοποιήσουν τις αποφάσεις που λαμβάνει ο δήμαρχος με την ομάδα του που απαρτίζεται από εξωθεσμικούς ( μη εκλεγμένους ) .

Πλέον ειναι θέμα χρόνου να αρχισει το πανηγύρι

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.