Σελίδες

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Ο Πέτρος Αγγελιδης και οι άλλοι

 




Με αφορμή την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών του θέματος για  το σχέδιο δράσης πολιτιστικών εκδηλώσεων έτους 2024. Και την αρνητική ψήφο της παράταξης της Συμμαχίας . Αναγνώστης σχολιάζει

Διαβάστε :

Αγαπητοί Σύμμαχοι, τέσσερα χρόνια ουδέποτε καταθέσατε πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων προς έγκριση, ούτε στην Οικονομική Επιτροπή ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Σωτηρία Πάνου και Χρύσα Παλάζη, στο τμήμα Πολιτισμού λειτουργούσαν με τη λογική προχωράμε και βλέπουμε. 

Επί Πέτρου Αγγελίδη, Μπιτζίδου και Τερζής περνούσαν το πολιτιστικό πρόγραμμα κοστολογημένο και με πλήρη ανάλυση από την Οικονομική Επιτροπή, 2 μήνες πριν τη λήξη του Έτους, για το επόμενο έτος.

 Στη συνέχεια έρχονταν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πάμε λοιπόν για 5η χρονιά στο σύστημα ό,τι φτάσει και ό,τι κάτσει.
Διότι πρόγραμμα με μη κοστολογημένες δαπάνες είναι όπως το έλεγε και ο Λουλουδοδίκης, κουτουρού και κουκουρούκου. 

Εδώ που τα λέμε δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την κ. Παλάζη.

5 σχόλια:

  1. Κακός φεύγει, χειρότερος έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι οι Διευθύνσεις σπάνε τις αρμοδιότητες στις Αντιδημαρχίες, όπως επιθυμεί ο επικεφαλής; Eπί θητείας Χρυσάφη Υπεύθυνη Πολιτισμού και εντεταμένη εθελοντισμού ήταν εξολοκλήρου η Κα Παλάζη. Η Κα Πάνου είχε αρμοδιότητες μόνο για την Υγεία και την Κοινωνική Πολιτική, δεν άφηνε ο Χρυσάφης να πάρει τίποτα από τον πολιτισμό ,μη χαλάσει την υπόσχεση που έδωσε στην Κα Παλάζη για τη μεταγραφή της από τον Φωτιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μονο που η Σωτηρια Πανου ηταν μονο 3 μηνες Αντιδημαρχος Πολιτισμου, πως προχωρουσε οπως αναφερετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Σωτηρία της ψυχής είναι μεγάλο πράγμα και πολύ σοβαρο θα έλεγα.Τα μαύρα τα βιβλία λεν πως η κ. Σωτηρία Πάνου ήταν και αντιδήμαρχος Πολιτισμού εώς τις 30 9 2021, σχεδόν 2 χρόνια δηλαδή, όπου τη διαδέχθηκε η κ. Χρυσάνθη Παλάζη ως εντεταλμένη σε θέματα πολιτισμού εώς την ημέρα της διαγραφής και αποπομπής της στις 30 5 2023. Το χαρτοφυλάκιό της μετέπειτα το πήρε ο κ. Ιωάννης Δεσποτίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσα μου Χρυσα μου. Ολοι γνωριζουν εαν ησουν εντεταλμενη στο Πολιτισμου η οχι. Οπως γνωριζουν και τα πεπραγμενα σου. Μη προσπαθεις να κανεις προπαγανδα. Καπου πρεπει να υπαρχει και η ντροπη,

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.