Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Η γκρίνια Μισιρλη και το άδειασμα του προέδρου

 


 

 Στο στόχαστρο των Συμμάχων ( κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής επιτροπής ) για μια ακομη φορά η αντιδήμαρχος πολιτισμου κ Παλάζη .Ο πρώην αντιδήμαρχος κ Μισιρλης ( με αφορμή την εξειδίκευση  δαπανών για προβολή του Μουσείου Ξενάκη ) την  κατηγόρησε  για εμπαιγμό και απαξίωση της επιτροπής . Αφού όπως παρατήρησε αν και το δημοτικό συμβούλιο έχει εγκρίνει τις δαπάνες πριν από δυο μήνες . Η αντιδήμαρχος έφερε το θέμα στην δημοτική επιτροπή με μεγάλη καθυστέρηση ( ως κατεπείγον ) και στην εισήγηση , δεν διευκρινίζεται ποιες δαπάνες θα γίνουν .Παρατηρώντας οτι για μια ακομη φορά η κ Παλάζη αγνόησε την επιτροπή  και δεν παραβρέθηκε στην συνεδρίαση ώστε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν. Απο την πλευρα του ο  πρόεδρος της επιτροπής κ Κουφοτολης ¨¨άδειασε ¨¨ την αντιδήμαρχο λέγοντας οτι θα τις γίνουν συστάσεις ( και μάλιστα σκληρές  όπως είπε )ώστε από δω και πέρα να ειναι συνεπής

1 σχόλιο:

  1. Λουλουδοδίκη είστε τόσο λίγοι που ακόμη δε ξεκινήσατε με την ανεπάρκειά σας καταφέρατε να κάνετε μάγκες Χρυσάφη, Μισιρλή και Χρυσανθίδη, και που' σαι ακόμη, 5 χρόνια θα μας προσφέρετε πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.