Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Διάκριση για μαθητή του 2ου ΔΣ Ηράκλειας

 




Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ο Διεθνή Μαθητικού Διαγωνισμού στην κατηγορία ΔΙΗΓΗΜΑ και η Επιτροπή Αξιολόγησης, ανακοίνωσαν ότι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών φέτος κατέκτησε την Τρίτη θέση στον Διαγωνισμού. Ο μαθητής που διακρίθηκε είναι της ΣΤ΄τάξης ο Βασίλειος Γιαντσίδης και το Διήγημα: ¨ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΧΑΛΗΛ ΣΤΟ ΧΑΖΝΑΤΑΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΑ ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ¨. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Η Διευθύντρια του σχολείου Καλλιόπη Κωνσταντίνου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, Δήμητρα Κώτσου Δασκάλα ΠΕ70, Γεωργία Αντωνιάδη Δασκάλα ΠΕ70.
Ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης συγχαίρει τον μαθητή Βασίλειο Γιαντσίδη και τους εκπαιδευτικούς γι΄αυτή τους την διάκριση καθώς ο σκοπός του διαγωνισμού δεν είναι μόνο οι διακρίσεις αλλά και η ουσιαστική διεύρυνση των πνευματικών τους οριζόντων.

1 σχόλιο:

  1. "του 8ο Διεθνή" - "Τρίτη θέση στον Διαγωνισμού", να υποβληθεί και το κείμενο της ανάρτησης στην επιτροπή επιμέλειας κειμένων της χαμηλοταβανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.