Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Η Χρυσάνθη, κάηκε στον χυλό, φυσάει και το… γιαούρτι!

 


 

 

Γάντι ταιριάζει η έκφραση στην Χρυσάνθη Παλάζη Αντιδήμαρχο Πολιτισμού στον Δήμο Σερρών, αλλά και Διευθύντρια στο Μουσικό Σχολείο Σερρών.

Πριν μια εβδομάδα φωτογραφήθηκε μέσα στο σχολείο με τον βουλευτή Σερρών της ΝΔ Τάσο Χατζηβασιλείου μαζί με μαθητές του σχολείου (σ.σ. είχε καλέσει τον βουλευτή να μιλήσει για την Ε.Ε. στα πλαίσια μαθητικής δράσης) στην οποία όμως δεν είχαν κρυφτεί τα πρόσωπα τους, προκαλώντας την μήνιν Γονέων & κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜέΡΑ25) που εξέδωσαν επικριτικές ανακοινώσεις (κατά της Διευθύντριας & του βουλευτή), με την κυρία Παλάζη να δηλώνει (ΕΡΤ Σερρών) ότι θα απαντήσει …γραπτά!, ο δε βουλευτής απάντησε δίνοντας εξηγήσεις!


 

Την περασμένη Παρασκευή, με την ιδιότητα της Αντιδημάρχου, αυτή την φορά, η κυρία Παλάζη παρέδωσε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, δωρεάν, από το πρόγραμμα συλλογής καπακιών (“κόκκινες καρδιές”). Στην φωτογραφία … επικοινωνίας, ο λαμβάνων την Δωρεά, όχι μόνον έχει πλάτη στον φακό, αλλά και… pixel (θόλωμα)!!!

Θα σκέφθηκε η Χρυσάνθη… προφανώς: “καλού κακού βάλτου και ένα θόλωμα… μην μας την πέσουν για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα…”

 https://www.anexartitos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.