Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Νέα Αριστερά Σερρών : Εγκαίνια γραφείων του κόμματος ( φωτο )

 




Τα γραφεία της στις Σέρρες παρουσίασε επίσημα η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχοντας καλεσμένο τον Γιώργο Σταθάκη πρώην υπουργό και υποψήφιο ευρωβουλευτής του κόμματος στην Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Νεα Αριστερα Σταθακης Σέρρεςι 03

Τα εγκαίνια του γραφείου που βρίσκεται στον πεζόδρομο Κ.Καραμανλή (23-25) στον 1ο όροφο, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Απριλίου 2024 παρουσία φίλων και μελών του νέου κόμματος.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής σε συνέντευξη, που παραχώρησε, νωρίτερα, στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρθηκε στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, την διάλυση του ΕΣΥ, τη μείωση του κράτους δικαίου και την κρίση των θεσμών.

Νεα Αριστερα Σταθακης Σέρρεςι 01

Επισήμανε για τη Νέα Αριστερά προέχει:

“Η οικονομική πολιτική και η αποτυχία της κυβέρνησης, η οποία είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια, για τον πληθωρισμό υπερκερδών, με αποτέλεσμα εκατομμύρια νοικοκυριά να δυσκολεύονται να επιβιώσουν”. Ως λύση η Νέα Αριστερά αντιπρότείνει “αλλαγή οικονομικής πολιτικής, με το κόστος της κρίσης να το πληρώσουν οι κάτοχοι του πλούτου και ενίσχυση του Κοινωνικού κράτους”.

Στόχος της Νέας Αριστεράς στις ευρωεκλογές είναι να έχει μια ισχυρή παρουσία για την επόμενη ημέρα, ώστε να συμβάλει στην ανασύνθεση της κεντροαριστεράς, η οποία θα πρέπει να είναι ισχυρή απέναντι στη Ν.Δ”.

Νεα Αριστερα Σταθακης Σέρρεςι 04

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία και τη γενοκτονία στον λαό της Παλαιστίνης στην Γάζα. Επισημαίνοντας κι εδώ για “τα λάθη της ΕΕ”, ενω στόχος είναι η επιτευξη της ειρήνης

Στην αναφορά του στον τωρινό ΣΥΡΙΖΑ, απ’όπου προέρχονται στην πλειοψηφία τους τα μέλη της Νέας Αριστεράς, σημείωσε, πως μετά τις ευρωεκλογές, η “μετάλλαξη του θα είναι ραγδαία”.

Ο κ. Σταθάκης αναφέρθηκε και στο θέμα των Τεμπών, επισημαίνοντας πως “είναι αδιανόητο ο κ.Κώστας Αχ. Καραμανλής να μην αναλαμβάνει τις ουσιαστικές πολιτικές του ευθύνες και τον κάλεσε να παραιτηθεί”.

Το μεσημέρι ο κ.Σταθάκης είχε συνάντηση με την Δήμαρχο Βισαλτίας κυρία Πλιάκου.

 

 https://www.anexartitos.gr

1 σχόλιο:

  1. Τον Μπούμπα τον ειρηνοποιό γιατί τον βάζεις στον πάγο;

    Ανακατατάξεις στη δεξιά πολυκατοικία φέρνει ο αποκλεισμός των Σπαρτιατών από τις ευρωεκλογές -Τι εκτιμούν στη ΝΔ

    Πηγή: iefimerida.gr - Ανακατατάξεις στη δεξιά πολυκατοικία φέρνει ο αποκλεισμός των Σπαρτιατών από τις ευρωεκλογές -Τι εκτιμούν στη ΝΔ - iefimerida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.