Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Με τους ξενώνες της Χρυσοπηγης ???


 

 

Στην Χρυσοπηγη ως γνωστόν έχουν κατασκευαστεί από τον δήμο πριν από χρονια ξενώνες. Τα χρήματα ( μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα ) που δαπανήθηκαν ειναι πολλά. Η ολη κατασκευη αν και ήταν παράνομη γιατι απαγορεύεται η δόμηση σε δασική περιοχή ( το πως κτίστηκαν βέβαια ειναι ενα ερωτημα  ). Για αρκετά χρονια φιλοξενούσε διάφορες ομάδες και συλλόγους ( εδώ και δεύτερο ερώτημα με την ανοχή ποιων ).

Πριν από δυο χρονια η δημοτική αρχη αποφάσισε  να σταματήσει την χρήση τους. Τότε υπήρξε και δημόσια αντιπαράθεση του πρώην προέδρου της ΚΕΔΗΣ κ Τερζη με τον τότε αντιδήμαρχο κ Νυχτοπάτη. Ο οποίος είπε πολλά ( για πετρέλαια για χρήματα που δινόταν χωρίς αποδείξεις κ.λ.π ) .Εκ των θιγομένων ουδείς απάντησε γιατι  γνωρίζουν οτι στο SERRAISTAN όλα τα θαύματα κρατάνε τρεις μέρες .Βλέπε ξεχνιούνται ή κάποιοι φροντίζουν να ξεχαστουν

Εκτοτε το θεμα ξεχάστηκε και ουδείς γνωρίζει αν τελικά πήραν άδεια , αν χρησιμοποιούνται και σε τι κατάσταση βρίσκεται το κτήριο

5 σχόλια:

  1. Σηκώθηκε ο Νυχτοπάτης από το τάβλι και είπε να μας σώσει. Θυμάστε το προεκλογικό του σποτ το 2019. Μίλησε για τη Χρυσοπήγη και μετά έμαθε πως αυτές λειτουργούν από την εποχή του Μωυσιάδη και του Βλάχου, τότε που Δημοτικοί σύμβουλοι ήταν ο πατέρας του και ο αδερφός του αντίστοιχα και μετά λέει φτου πάλι ασσόδυο έριξα και το έπνιξε. Τα έβαλε τηλεοπτικά και με την κ. Στέλλα, την Πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων και εκείνη του φόρτωσε τη φουστανέλα την 25η Μαρτίου. Γιώργο, τάβλι και πάλι τάβλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρίες και κύριοι του Serresbomb ο δικός σας ο Χρυσάφης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε υποσχέθηκε ότι θα βγάλει άδεια λειτουργίας για τους ξενώνες της Χρυσοπηγης και το υποσχόταν σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας και τελικά δεν έκανε ΤΊΠΟΤΑ. Αυτά τα ξεχάσατε τώρα, όπως φαίνεται, γιατί έχετε τον πόνο σας με τον Νυχτοπατη.
    Θα απευθύνετε κάποια ερώτηση για το θέμα αυτό στον πολιτικό σας φίλο Χρυσάφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο Νυχτοπατη να χαίρεσαι που σε πολεμάει το serresbomb, γιατί το serresbomb οσους τους πολεμάει βγαίνουν νικητές, ενώ όσους τους υποστηρίζει γνωρίζουν την ήττα. Βλέπε Παλαζη - Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τι κερδίζει το serresbomb που πολεμά τον Νυχτοπάτη; Και τι κέρδισε η πόλη 4 χρόνια από τον
    Νυχτοπάτη; Κράσπεδα, παγκάκια, διαβάσεις και πλακάκια. Αν ήσουν μάγκας να μιλούσες τότε Γιωργάκη, τώρα καλά σου γράφει ο άλλος, τάβλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλάζη καρφώνεσαι μην αυτοτρολάρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.