Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Άρχισαν να ανοίγουν στόματα ???

  


 

Περί Αυτοκινητοδρομίου Σερρών η ανάρτηση του πρώην προέδρου του δημοτικου συμβουλίου Σερρών κ Τάκη Σωτηριάδη . Άντε να μάθουν και οι Σερραιοι τι είπαν αυτά τα στόματα που άνοιξαν .Γιατι μέχρι τωρα ολα αυτα τα χρονια ανοίγουν αλλά τίποτε δεν μαθαίνουμε

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Σωτηριάδης

 

 Χρυσάφη δυστυχώς για σένα.....άρχισαν να ανοίγουν στόματα για τα πεπραγμένα σου στο Αυτοκινητόδρομιο. Να παρακαλάς να βάλει ο Θεός το χέρι του.


 

5 σχόλια:

  1. Και ολά αυτά γιατι δεν πήρες θεσούλα. Εσύ και ο λουλουδοδίκης κανένα ενδιαφέρον για το δημόσιο συμφέρον, μόνο να καταστρέψουμε τον Χρυσάφη. Δεν ήταν όμως μόνος και με άλλους διοίκησε και με όλους συνδιοίκησε. Κακό πράγμα η εμμονή και η κακία σε αυτή την ηλικία κυρ Τάκη. Άσε που στο τέλος δε θα γίνει τίποτα γιατι και οι επόμενοι στο ίδιο τρένο μπήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σωτηριάδης δεν ήθελε θέση. Μια έντιμη συμπεριφορά ήθελε. Απλά δεν ήξερε ποιος ήταν ο Χρυσαφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι φίλε μου και δεν ήθελε.... Απαίτησε το αυτοκίνητοδρομιο από την πρώτη στιγμή, επειδή στήριξε Χρυσάφη. Πήρε όχι και άρχισε τον πόλεμο.... Αν δεν ήταν η λαμσ ακόμα ούτε στρογγυλή πίστα με χαλίκια δε θα είχαμε. Στην τότε θητεια1995-1998 κάνεις δεν το πίστεψε το αυτοκινητόδρομιο σαν έργο..... Ακούστε και κάνα παλιό

      Διαγραφή
  3. Πάντως για εκεί ακούγεται ότι έγινε τεράστιο φαγοπότι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τάκης δεν ήξερε, ο Βλάχος (ο Δήμαρχος) ούτε αυτός ήξερε αλλά και δεν έμαθε 4 χρόνια για αυτό τον στήριξε και 2η φορά, το ίδιο και ο Γκότσης και ο Σόφο, ρε τι πίνετε και δε μας δίνετε... Καλά κάθεσαι εκεί στο My Life και άσε τις δικές μας Lives.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.