Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Φταιει ο πρώην δήμαρχος ???

 


 

 Συνέλευση των κατοίκων του Αχλαδοχωριου με θέμα την κατασκευη φωτοβολταϊκού πάρκου στην περιοχή.

 Με αφορμή την παρουσία ( ως τεχνικού συμβούλου της εταιρείας ) .Ειδικού συνεργάτη του πρώην δημάρχου Φώτη Δομουχτσιδη.

Ο Δήμαρχος κ Γιώργος Τάτσιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το χαρακτηρίζει ως ανεπίτρεπτο και αδιανόητο

 

 

ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ...ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
Με δημοκρατικές διαδικασίες συνήλθε το Τοπικό Συμβούλιο Αχλαδοχωρίου και κάλεσε σε ανοικτή συνέλευση όλους τους κατοίκους σχετικά με την δημιουργία μεγάλου φωτοβολταϊκου πάρκου στα διοικητικά όρια Αχλαδοχωρίου - Καπνοφυτου!
Αφού ακούστηκαν διάφορες απόψεις έγινε δεκτή η πρόταση του δημάρχου Σιντικής κ.Γεωργίου Τάτσιου για επανάληψη της ανοικτής συνέλευσης με την συμμετοχή επιστημόνων (περιβαλλοντολόγων) επιλογής της τοπικής κοινωνίας για την υπεύθυνη και τεκμηριωμένη ενημέρωση των κατοίκων. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα στην οποία οι κάτοικοι θα κληθούν να εκφράσουν τελική άποψη για την αποδοχή ή μη μιας τέτοιας επένδυσης στον τόπο τους.
Η Δημοτική Αρχή ΣΤΗΡΙΖΕΙ εκ των προτέρων την απόφαση και την λαϊκή βούληση της τοπικής κοινωνίας ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!
Αρνητική εντύπωση προκαλεί η εμπλοκή ως μελετητή της μελέτης περιβαλλοντικών όρων που εκπονήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας που επιθυμεί να επενδύσει ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ (επί σειρά ετών)ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ κ. ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ. Μπορεί να είναι σύννομη η ταυτόχρονη απασχόλησή του στον Δήμο και η επαγγελματική του δραστηριότητα ως ιδιώτη, αλλά είναι πολιτικά ασύμβατο ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου (που έχει αυξημένη γνώση και μπορεί να επηρεάσει εκ των έσω) να εμφανίζεται ως βασικός συνεργάτης εταιρείας που θέλει να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή! ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ και ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για μια χρηστή διοίκηση που έχει ως μέλημα την αμερόληπτη στάση και την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου στο ακέραιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.