Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Πόσο αυστηροι είναι οι έλεγχοι για τα τραπεζοκαθίσματα ???

 


 

Αυστηρούς ελέγχους για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους πεζόδρομους της πόλης ανακοίνωσε η δήμαρχος Σερρών κ Μητλιαγκα πριν από ένα μήνα . Όποιος κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης αναρωτιέται πότε θα αρχίσουν αυτοί οι έλεγχοι

7 σχόλια:

  1. Η δημοτική αρχή της κυρίας Μητλιαγκα πρέπει να μην φοβηθεί το πολιτικό κόστος και να εφαρμόσει τους κανονισμούς και τους νόμους στο θέμα των τραπεζοκαθισματων, διότι επικρατεί πλήρης αναρχία και αταξία στο κέντρο της πόλης, με αρνητικές συνέπειες στην αισθητική και τη λειτουργία του κέντρου της πόλης. Με πιο απλά λόγια, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Με μια λέξη, ΖΟΥΓΚΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κεφέ, τα γυράδικα, και τα take away καφέ, κάνουν πάρτι.
    Τα πεζοδρόμια είναι ασύδοτα κατειλημμένα, μέχρι τα παγκάκια που είναι για την ξεκούραση των δημοτών έγιναν κτήμα των καφέ και των μπουγατσατζίδικων, τα δένδρα στα πεζοδρόμια γίνανε κτήμα των καφέ, μπήκαν τέντες και πέργκολες χωρίς άδεια, έγινε περίφραξη των πεζοδρομίων με δήθεν λυόμενες κατασκευές που είναι σταθερές.
    Οι δημότες είναι έρμαιο των καταστημάτων και η δημοτική αρχή απλά χαζεύει ή έτσι την βολεύει.
    Μια μικρή βόλτα κυρία Δήμαρχε ξεκινώντας από τον χώρο κάτω από το δημαρχείο και απέναντι θα σας δώσει την εικόνα και το μέγεθος της ασυδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι και τραπεζοκαθίσματα ΤΩΡΑ και τα κλουβια επι τών τραπεζοδρομίων δεν ντρέπεστε λίγο ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ αργόσχολοι ντεμπελαραδες βγείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο καμπο καί οργώστε σπείρτε για να θερίστε ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτε..!!!
    Το καρκίνο αυτό δεν μπορεί να το συμμαζέψει κανεις και ποτε,θα το κάνει τώρα ο Μιχτζογλου και η Βάρβαρα.; Μακάρι βέβαια αλλά δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και δεν είναι μόνο τα τραπεζοκαθισματα. Ο καθένας βγάζει την πραμάτεια του καταλαμβανοντας τα 3/4 του πεζοδρομίου, και σε λοξοκοιτάει κιόλας αν τύχει και ακουμπήσεις τους πάγκους κάνοντας σλαλομ με το καροτσάκι του μωρού, ή με το παιδί που κρατάς από το χέρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ απολύτως, Ανώνυμος7 Απριλίου 2024 στις 9:32 π.μ. Μια μικρή βόλτα κυρία Δήμαρχε ξεκινώντας από τον χώρο κάτω από το δημαρχείο και απέναντι θα σας δώσει την εικόνα και το μέγεθος της ασυδοσίας. Καί τό επιδορπιον η μάλλον τό άκρον άωτον τής ντροπής τών Σερρών. Κυρία Δήμαρχε. Απέναντι από τό ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΝ -διαγωνίως- 4 κάδοι απορριμάτων κοσμούν τό ΚΕΝΤΡΟ της πόλεως. Και το τραγικότερον, μπροστά σέ κατάστημα "Υγειονομικού ενδιαφέροντος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πλατεία Ελευθερίας είναι υπό-κατάληψη,τα μαγαζιά του Δήμου μήπως έχουν την εύνοια του της Δημάρχου & των αντιδημάρχων.; Όχι καρότσι δεν χωράει ούτε άνθρωπος..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.