Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Δήμος Σερρών : Χαμηλοί τόνοι στην μάζωξη των Συμμάχων


 

 

Χωρίς εντάσεις και υψηλούς τόνους έλαβε χώρα η μάζωξη της Συμμαχίας Σερραιων με μοναδικό θέμα τον απολογισμό των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου . Η κίνηση του επικεφαλης της παράταξης κ Χρυσαφη ( στην εισήγηση του ) να αναλάβει μεγάλο μέρος της ευθύνης της ήττας πιθανόν λειτούργησε ως βαλβίδα εκτόνωσης και όσοι πήραν τον λόγο κατά τις τοποθετήσεις του κινήθηκαν σε χαμηλούς τόνους .

5 σχόλια:

  1. Στο τέλος σκοτώθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα ήταν πολύ ήρεμα και ουσιαστικά αυτά που ειπώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανήκω στην κεντροδεξιά παράταξη, δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι δυνατό να πάμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρυσάφη, ο οποίος ήταν μόνος του και ήρθε δεύτερος στις δημοτικές εκλογές του 2023. Ο Χρυσάφης έπρεπε, αν αγαπούσε τον πολιτικό μας χωρο, να είχε ήδη παραιτηθεί για να βρει τον σωστό βηματισμό ο συνδυασμός της Συμμαχίας. Πρέπει να βρεθεί ένα κεντρωο σοβαρό πρόσωπο για υποψήφιος δήμαρχος και θεωρώ βέβαιο ότι η νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι εξασφαλισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι από αυτούς που πολέμησαν τον κεντροδεξιό Δήμαρχο; άσε μας κουκλίτσα μου!
      Που εισαι και δεξιός.
      Ένας βολεψακιας που δεν σου έκανε κανένα ρουσφέτι ο χρυσαφης είσαι.
      Χορτάσαμε από τέτοιους δεξιούς τύπου Κολια, Σωτηριαδη και σια.

      Διαγραφή
  4. Ποιος υπεγραψε το τυπικο αποβιωτηριο; Τι κερασε ο πρωην στους τεθλιμμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.