Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Η απορια της ημέρας : Υπέρ της αύξησης των διοδίων η πρόεδρος ???

 


 

 

 Την άποψη οτι η αύξηση της τιμής των διοδίων Στρυμονικου μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος της αγοράς των Σερρών .Εξέφρασε η πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ Μηλιγκα η οποία φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΕΠΙΛΟΓΕΣ . H πρόεδρος θέλοντας να ενισχύσει τον ισχυρισμό της τόνισε οτι όταν ξεκίνησε η λειτουργία των διοδίων . Υπήρξε αύξηση του τζίρου των καταστημάτων στην πόλη των Σερρών.

Βέβαια η πρόεδρος συμφώνησε στην  παρατήρηση του δημοσιογράφου Γιώργου Καπετάνιου οτι η αύξηση επιφέρει μια οικονομική επιβάρυνση σε οσους καθημερινά αναγκάζονται να μετακινούνται προς την Θεσσαλονίκη ( εργαζόμενοι κ.λ.π )

 

 

 

2 σχόλια:

  1. Επιχειρηματικό πνεύμα!!!
    Από το επιμελητήριο πρότειναν την μείωση των διοδίων για τους Σερραίους, ώστε να φεύγουν όλο και περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον δεν τα υπολογιζει σωστα η αγαπητη κυρια . Αν εγω γλιτωσω απο τις αγορες μου 100 με 150 ευρω για τα δυο παιδια μου απο καταστημα της θεσ/νικης σε σχεση με τις Σερρες μ τα καιω τα εξτρα 3-4 ευρω για τα διοδια . Μαλλον δεν ειναι καλη στα μαθηματικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.