Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη: Η πρόεδρος ¨¨στοίχειωσε ¨¨ την μάζωξη των Συμμάχων

 


 

 Μου ψιθύρισε ο σμπίρος οτι στην μάζωξη των Συμμάχων , η αντιδήμαρχος πολιτισμου κ Παλάζη ( και πρώην μέλος της Συμμαχίας ) είχε την τιμητική της. Καθως κάποιοι εξ όσων πήραν τον λόγο χαρακτήρισαν ( όπως αποδείχθηκε στην κάλπη ) λάθος την διαγραφή της από την Συμμαχία .Καθως όπως σημείωσαν θα έπρεπε να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει στην παράταξη της τότε δημοτικής αρχής .

Αυτοί που θα έπρεπε να δώσουν  τις απαντήσεις  ( που εισηγήθηκαν την διαγραφή της στον κ Χρυσαφη  ) . Δεν ήταν παρόντες στην μάζωξη .Άλλωστε που να βρουν τον χρόνο , αφού αυτήν την περίοδο ψάχνουν την τρύπα για να τρουπωσουν στο περιβάλλον της νέας δημάρχου 

3 σχόλια:

  1. Δεν θα μπορέσει να τρυπώσει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σμπιρος σου, λέει ασυναρτησίες, επειδή ήμουν παρών αυτό που συζητήθηκε και έγινε μνεία ήταν στο ότι έπρεπε νωρίτερα να διαγραφεί και να παραπεμφθεί.... Όλα τα άλλα ανήκουν στο παραμύθι δεμένο με κόκκινη κλωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εισαι λαθος πληροφοριμενος,, το βρισιμο που εφαγε ηταν πρωτοφανες..μαλλον τζαμπα γραφω ουτε θα το ανεβασεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.