Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Εντυπωσιακό το 2ο SERRES CIRCUIT RUN με πολλά πανελλήνια ρεκόρ

 





Το τμήμα του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και οι ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, το 2ο SERRES CIRCUIT RUN, ένα διήμερο δρομικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2024.

 

Ένα διήμερο δρομικών αγώνων που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά σε πίστα αγώνων, κι αποτελεί ένα σπουδαίο και πρωτοποριακό event, όχι μόνον για τη χώρα μας και τις υπόλοιπες των Βαλκανίων, αλλά κι ένα από τα ελάχιστα που έχουν γίνει σε όλη την Ευρώπη.

Στο Serres Circuit Run διεξήχθησαν 4 αγώνες υπεραπόστασης: 24 ωρών, 12 ωρών, 6 ωρών, έναν ημιμαραθώνιο και έναν αγώνα 2 στροφών Run & Fun.


Οι τέσσερις αγώνες υπεραπόστασης ήταν πιστοποιημένοι από την IAU (INTERNATIONAL ASSOCIATION OF ULTRA RUNNERS) και ο ημιμαραθώνιος αγώνας από τον ΣΕΓΑΣ.

Τις απονομές στους νικητές έκανε η Δήμαρχος Σερραίων Βαρβάρα Μητλιάγκα, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη από το event και συνεχάρη αθλητές και διοργανωτές, ενώ ο Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών Κωνσταντίνος Μπέγος αναφέρθηκε στην επιτυχή διεξαγωγή του 2ου Serres Circuit Run και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.