Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Ξεχάσαν να «σβήσουν την μηχανή» των fake news – Είναι άσχετοι ή απλά ένοχοι ?????

 



Γράφει ο Πασχάλης Τόσιος
 
Ξεχάσαν να «σβήσουν την μηχανή» των fake news – Είναι άσχετοι ή απλά ένοχοι;
 
Παρά την ξεκάθαρή απόφαση και το σκεπτικό-κόλαφο για τον κ. Χρυσάφη φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει τον πρωταθλητισμό στην παραπληροφόρηση. Σε μια πρωτοφανή δήλωσή του υποστήριξε ότι το δικαστήριο δήθεν… μείωσε την διαφορά ψήφων μεταξύ των δυο συνδυασμών σε… 10.
 
Ουδέν ψευδέστερον, κάτι που το γνωρίζει και ένας πρωτοετής φοιτητής της νομικής. Είτε αγνοεί και παρανοεί, είτε για μια ακόμη φορά παραπληροφορεί τον σερραϊκό λαό με κυνισμό και πρωτοφανές θράσος που – αλήθεια – του το αναγνωρίζουμε όλοι.
 
Η δικαστική απόφαση, αφού καταρρίπτει έναν έναν τους λοιπούς ισχυρισμούς για τα δήθεν άκυρα ψηφοδέλτια της παράταξής μας, στο τέλος αναφέρει ότι ακόμα και αν γινόταν δεκτοί οι ισχυρισμοί του κ. Χρυσάφη (ως προς την ένσταση για ακύρωση συγκεκριμένως της τελευταίας ομάδας των προσβαλλόμενων ψηφοδελτίων) απλά και ξεκάθαρα το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του συνδυασμού «ΕΝΤΟΣ» δεν θα ανατρεπόταν, και για το λόγο αυτό δεν τα εξετάζει (χρησιμοποιώντας τον γνωστό σε πρωτοετείς φοιτητές της νομικής όρο ότι ο λόγος αυτός της ένστασης απορρίπτεται ως αλυσιτελώς προβαλλόμενος).
 
Η διαφορά παραμένει στις 37 ψήφους. Και στη Δημοκρατία το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, είτε η διαφορά είναι 1 ψήφος είτε είναι 1000. Ας το αποδεχτεί επιτέλους η Συμμαχία Σερραίων!

3 σχόλια:

  1. Ο Πασχαλης Τοσιος.
    Ο νομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ δεν ασχοληθήκατε κυρίες και κύριοι της Βαρβάρας με το αποτέλεσμα;άντε ξεκινήστε τη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Τόσιο, εσείς ακόμα δεν μπορείτε να χωνέψετε το 41% του Μητσοτάκη... και θέλετε έτσι απλά εμείς να χωνέψουμε τους 37 μόνο ψήφους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.