Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Περί απευθείας αναθέσεων

 

 

Γράφει ο Πασχάλης Τόσιος

Περί απευθείας αναθέσεων
 
Επειδή διακρίνω ένα άγχος και μια τεράστια αγωνία στο πρόσωπο του πρώην αντιδημάρχου οικονομικών Σπύρου Μισιρλή ,που τον κάνει να να είναι σε μια συνεχή αναζήτηση να βρει μιμητές στον τρόπο που αυτός διαχειρίστηκε τα οικονομικά του Δήμου Σερρών ,έχω να του πω το εξής: 
 
οι απευθείας αναθέσεις όντως είναι εργαλείο στα χέρια κάθε δημοτικής αρχής και σε κάθε αντιδήμαρχο οικονομικών
.Όποιος έχει στοιχειώδη γνώση της λειτουργίας ενός δήμου το αναγνωρίζει . 
 
Το θέμα είναι με ποιον τρόπο και σε ποια κατεύθυνση αξιοποιείς αυτό το εργαλείο .
 
 Υπηρετείς την υποχρέωση να ξεπεράσει γρήγορα ο δήμος κάποιες
έκτακτες ανάγκες που δεν μπορούσαν να προβλεφθούν ( ορθή εφαρμογή) ή το χρησιμοποιείς για πελατειακούς και άλλους λόγους ..!!
 
Υ.Γ Είναι κατανοητή η αγωνία σου ,κάθε μέρα που περνά και η έρευνα στα πεπραγμένα θα προχωρά ,θα είναι για σένα μια δύσκολη μέρα !!!
 

 

2 σχόλια:

  1. Έτσι είναι κ Μυσιρλή. Διαχειρίστηκες ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ με κάκιστο τρόπο. Νομικές ευθύνες δε πιστεύω ότι θα έχεις ποτε γιατί ζούμε στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον ο κόσμος γνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Μισιρλής έκανε ό,τι έκανε. Η κ. Μιτλιάγκα που ήταν στην Οικονομική επιτροπή τι έκανε; ο κ. Γάτσιος (ο έμπειρος) τι έκανε; η κ. Δρίγκα (των 2.000 δίσκων) τι έκανε; ο κ. Φωτιάδης που μπήκε στην Οικονομική Επιτροπή τους τελευταίους μήνες, τι έκανε; ομοίως και ο κ. Καρυπίδης, για την κ. Καρασουλτάνη και τον κ. Μηχτσόγλου δεν περιμέναμε να κάνουν κάτι και να ήθελαν δε μπορούσαν. Αυτά να ρωτήσει πρώτα η κ. Μπάρμπα. Α... και να ρωτήσει και την κ. Παλάζη τι έκανε στην ΚΕΔΗΣ, με τις Πολιτείες, το Σέρρες 1821, τα χρήματα που πρέπει να επιστρέψει κ.τ.λ.π, κ.τ.λ.π, κ.τ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.